Már elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű mobilapplikációja, amivel a számlák mobiltelefonon is kiállíthatók, letöltése és használata ingyenes. 


Mozgalmas lesz az égbolt felettünk a délutáni óráktól. A hevesebb időjárási események várhatóan elkerülik a várost, de érdemes lesz figyelni a délutáni meteorológiai jelentéseket.  


Veszprémi Bölcsődei és Egészségügyi Alapellátási Integrált Intézmény tagbölcsődéinek nyári nyitvatartási rendje.


Néprajzi, régészeti, színházi, könyvtári táborok is színesítik az ide nyarat Veszprémben. Hosszú a lista, garantáltan mindenki talál magának megfelelőt. 


A 26-29 éveseknél félmillió forint felett alakul a félretett összegek átlaga.


A színház előtti téren kezdi el az elmaradt bérletes előadások pótlását a Veszprémi Petőfi Színház - jelentették be az első Petőfi BérletEST alkalmával a Kossuth utcán.


Egy tehergépkocsi és egy kisbusz rohant egymásba csütörtök reggel.


Online formában, videókon keresztül lesz elérhető 2020. május 25. és május 31. között. 


A VKSZ Zrt. - gondolva Ügyfelei és Kollégái egészségére - 2020. június 2-tól fokozatosan teszi lehetővé a személyes ügyfélfogadást ügyfélszolgálatain, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések meghagyása mellett.


A V-Busz Kft. 2020. június 02. napjától keddtől újra normál nyitvatartással teszi lehetővé a személyes ügyfélfogadást, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések meghagyása mellett.


1. oldal / 375