A városvezetés döntése értelmében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulója alkalmából tervezett városi megemlékezések Veszprémben a járványos helyzet miatt elmaradtak.


A szabálysértők kiszűrése érdekében a rendőrök folyamatosan ellenőriznek a megye útjain.


A megfelelő nyomtató kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat. Az, hogy milyen nyomtatót vásároljunk, attól is függ, hogy mire szeretnénk azt használni. Amennyiben csak otthoni használatra szánjuk és csak keveset fogunk nyomtatni, úgy elegendő lehet egy kétpatronos nyomtató, de akinek professzionális és színes nyomtatásra is szüksége van, úgy a tintasugaras, vagy a lézernyomtató mellett szükséges dönteniük. A cikkben azokat a szempontokat soroljuk fel, amelyeket szem előtt kell tartani, amikor nyomtatót szeretnénk vásárolni.


A hajkoronánk, személyiségünk egyik kifejezője. A hajunk állapota nem csak az önbizalmunkra van jelentős hatással, hanem azt is nagyban meghatározza, hogy a környezetünkben élő emberek hogyan és miként vélekednek rólunk. A nők nagyon szeretnek önmagukkal, a kinézetükkel foglalkozni és a legtöbb nő számára igenis fontos, hogy a hajkoronája ragyogó, ápolt és gondozott legyen. Manapság egyre többen fordulnak a természetes hajápolás irányába. A hajolaj is a természetes hajápolás szerves része, mindamellett, hogy nagyon sok pozitív hatással rendelkezik az olajos ápolás, táplálás. A hajolaj, a minőségi hajpakolás nem csak a haj hatékony növekedését segíti elő, nem csak a haj töredezettségét állítja meg, hanem a fejbőr keringését is stimulálja és ez a hatás a haj növekedését is fokozza. A cikkben a hajolajos pakolás 6 előnyét mutatjuk be.


Amikor a konyha kiegészítőket vásároljuk meg, nem csak arra kell összpontosítani, hogy milyen eszközökre van szükségünk, hanem a minőségre is kiemelt figyelmet kell fordítani. A konyhai műveletek végzésében a legjobban az acélkések vannak a segítségünkre, amelyek vas és szén ötvözetéből készülnek. A kés, kések kiválasztására azért is szükséges kellő figyelmet fordítani, mert hiszen a kés meghatározza az étel ízét, állagát és még annak küllemére is hatással van. Amikor késeket vásárolunk a konyhánkba, számos tényezőt figyelembe kell vennünk. A cikkben azokra a tényezőkre hívjuk fel a figyelmet, amelyekre különösen oda kell figyelnünk, amikor vágó eszközöket vásárolunk a konyhánkba.


Az év első kilenc hónapjában 69 543 gyerek született, 3251-gyel több, mint egy évvel korábban.


Ebben az időszakban a sofőrök felelőssége, hogy felkészítésék járművüket megváltozott út- és fényviszonyokra.


A nők egy része imád varrni. Régebben sokkal többen választották ezt a szabadidős tevékenységet. Ma már többféle hobbi közül válogathatunk, de azért még sokan gondolják azt, hogy a varrás egy remek hobbi. A varrás valóban egy kellemes kikapcsolódást ígér és csodálatosan felújíthatjuk az otthonunkat, amennyiben ez a kreatív tevékenység a hobbink, hiszen nagyon sok mindent varrhatunk a lakásunkba. Az új dekorációk pedig új színt visznek az otthonunkba és kicsit megújítják, felfrissítik otthonunk megjelenését.


Jogosítvány nélkül majdnem mindegy.


1. oldal / 394