Daruval emelnek egy sérült motort Gyulafirátótnál Daruval emelnek egy sérült motort Gyulafirátótnál Fotó: MTI/Mátyus Tamás

Motorosok fekete napja volt a vasárnap

Írta:  MTI május 30 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gyulafirátótnál és Városlődnél is halálos kimenetelű motoros baleset történt.

Egy autó és több motoros ütközött össze abban a balesetben, amely vasárnap kora délután történt Veszprém megyében Gyulafirátót közelében, a 82-es számú főúton. A balesetben az egyik motoros életét vesztette, hatan megsérültek - tájékoztatta a rendőrség és a mentőszolgálat az MTI-t. Gaál Csaba, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta azt is, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. Czaltik Mihály, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője közölte: a balesetben az elhunyton kívül ketten súlyosan sérültek, egyiküket mentőhelikopterrel a győri, másikukat rohamkocsival a veszprémi kórházba vitték. Rajtuk kívül négy könnyű sérültet is a veszprémi kórházba vittek a mentők - tette hozzá a megyei mentésvezető.

Szalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros Városlődnél vasárnap, a rendőrség lezárta a 83-as főutat - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel. Gaál Csaba elmondta: az útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a rendőrség Noszlop és Pápakovácsi felé tereli. 

Ezt már olvasta!?

Egy mezőgazdasági vontató borult árokba Úrkút belterületén

Egy traktor lett az áldozata a szombat hajnali bulinak. 

Másodfokú hőségriasztás lépett életbe

Igyunk a szokásosnál több folyadékot. 

Vélhetően emberi mulasztás okozta a balatonfűzfői tüzet

Az anyagi kár nem jelentős, és környezeti károsodás sem történt.

Életveszélyes állapotban van az egyik sérült

A várpalotai hintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt.

A rendőr is ember

A rendőrök mindennapi életét bemutató fotókiállítás nyílt a városháza aulájában pénteken Életünk az utakon címmel.

Na-Bed