Daruval emelnek egy sérült motort Gyulafirátótnál Daruval emelnek egy sérült motort Gyulafirátótnál Fotó: MTI/Mátyus Tamás

Motorosok fekete napja volt a vasárnap

Írta:  MTI május 30 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gyulafirátótnál és Városlődnél is halálos kimenetelű motoros baleset történt.

Egy autó és több motoros ütközött össze abban a balesetben, amely vasárnap kora délután történt Veszprém megyében Gyulafirátót közelében, a 82-es számú főúton. A balesetben az egyik motoros életét vesztette, hatan megsérültek - tájékoztatta a rendőrség és a mentőszolgálat az MTI-t. Gaál Csaba, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta azt is, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. Czaltik Mihály, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője közölte: a balesetben az elhunyton kívül ketten súlyosan sérültek, egyiküket mentőhelikopterrel a győri, másikukat rohamkocsival a veszprémi kórházba vitték. Rajtuk kívül négy könnyű sérültet is a veszprémi kórházba vittek a mentők - tette hozzá a megyei mentésvezető.

Szalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros Városlődnél vasárnap, a rendőrség lezárta a 83-as főutat - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel. Gaál Csaba elmondta: az útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a rendőrség Noszlop és Pápakovácsi felé tereli. 

Ezt már olvasta!?

Több mint ötvenmillió olasz jogosult szavazni vasárnap.

Még egy esős nap

Kedden a felettünk elhelyezkedő magassági hidegcseppnek köszönhetően marad a borongós idő, többszöri esővel, záporesővel. 

Megszépült a belváros

Több kereskedelmi egység és irodahely létesült az Ádám Iván utca elején.

Október 15-től meghosszabbítják a nappali melegedők nyitvatartását

Október 15-től négy órával meghosszabbítják a hajléktalan emberek számára fenntartott nappali melegedők nyitvatartását.

Húszméteres lángok Herenden

Tűz keletkezett egy bútorgyártó csarnokban Herenden, a vasúti átjáró után hétfőn délelőtt. Sikerült eloltani a tűzet. 

Na-Bed