Daruval emelnek egy sérült motort Gyulafirátótnál Daruval emelnek egy sérült motort Gyulafirátótnál Fotó: MTI/Mátyus Tamás

Motorosok fekete napja volt a vasárnap

Írta:  MTI május 30 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gyulafirátótnál és Városlődnél is halálos kimenetelű motoros baleset történt.

Egy autó és több motoros ütközött össze abban a balesetben, amely vasárnap kora délután történt Veszprém megyében Gyulafirátót közelében, a 82-es számú főúton. A balesetben az egyik motoros életét vesztette, hatan megsérültek - tájékoztatta a rendőrség és a mentőszolgálat az MTI-t. Gaál Csaba, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta azt is, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. Czaltik Mihály, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője közölte: a balesetben az elhunyton kívül ketten súlyosan sérültek, egyiküket mentőhelikopterrel a győri, másikukat rohamkocsival a veszprémi kórházba vitték. Rajtuk kívül négy könnyű sérültet is a veszprémi kórházba vittek a mentők - tette hozzá a megyei mentésvezető.

Szalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros Városlődnél vasárnap, a rendőrség lezárta a 83-as főutat - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel. Gaál Csaba elmondta: az útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a rendőrség Noszlop és Pápakovácsi felé tereli. 

Ezt már olvasta!?

Közel kétmillió magyar fizet már mobillal

Közel kétmillió magyar okostelefon felhasználó vásárol is mobiljával.

Harminc évvel a csernobili katasztrófa után Ukrajnára még mindig súlyos terheket ró a tragédia következményeinek kezelése.

Hízik a jég a Balatonon

A jég állaga szilárd, azonban a jelenlegi vastagság még nem alkalmas a nyílt vízi jégen való biztonságos tartózkodásra.

Három hét van a plakátok eltávolítására

A választás után egy héttel az ország számtalan pontján láthatók még hirdetőtáblákra, hirdetőoszlopokra kihelyezett választási plakátok.

Bő két év múlva csobbanhatunk

Elkészült a Veszprémi Városi Uszoda részletes megvalósíthatósági tanulmánya. A hosszú távú tervek kültéri medencét is tartalmaznak.

Na-Bed