Élőben folytatódott a netes szájkarate

Írta:  8200 Veszprém június 02 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vádemelési javaslattal zárták le a veszprémi rendőrök  a garázdaság miatt indult nyomozást.

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 19 éves veszprémi P. R. és fiatalkorú társa Veszprémben, a Haszkovó lakótelepen előzetes internetes szóváltást követően vitába keveredett az ott előre megbeszéltek alapján megjelenő K. Zoltán várpalotai lakossal. A helyszínen folytatták a szóváltást, majd a vita során dulakodás, verekedés alakult ki közöttük. A helyzetet súlyosbította, hogy K. Zoltán késsel a kezében próbálta az igazát bizonyítani.

A három fiatal ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelés kezdeményezésével adta át az illetékes ügyészségnek - közölte a Veszprémi Rendőrkapitányság. 

Ezt már olvasta!?

Így látják az esküvőt a gyerekek

Óvodásoknak és kisiskolásoknak hirdetett rajzpályázatot a Kukkantó Baráti Kör Egyesület a Házasság hete programsorozathoz kapcsolódva.

Ingyenes okostelefonos madárhatározó alkalmazás készült

Az Android és iOS rendszereken futó applikáció a Magyarországon előforduló 157 leggyakoribb madárfaj terepi azonosításához nyújt segítséget.

Aktív lesz a sebességmérő hétfőn Veszprémben

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint hétfőn a megye közútjai mellett Veszprémben is üzemelnek a sebességmérők.

Kidöntött egy jelzőtáblát az ittas sofőr Veszprémben

A rendőrök elfogták a baleset helyszínét elhagyó 67 éves járművezetőt.

Átlépte a 2 milliót a UPC-előfizetések száma Magyarországon

A cég árbevétele 10,2 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben.

Na-Bed