Élőben folytatódott a netes szájkarate

Írta:  8200 Veszprém június 02 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vádemelési javaslattal zárták le a veszprémi rendőrök  a garázdaság miatt indult nyomozást.

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 19 éves veszprémi P. R. és fiatalkorú társa Veszprémben, a Haszkovó lakótelepen előzetes internetes szóváltást követően vitába keveredett az ott előre megbeszéltek alapján megjelenő K. Zoltán várpalotai lakossal. A helyszínen folytatták a szóváltást, majd a vita során dulakodás, verekedés alakult ki közöttük. A helyzetet súlyosbította, hogy K. Zoltán késsel a kezében próbálta az igazát bizonyítani.

A három fiatal ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelés kezdeményezésével adta át az illetékes ügyészségnek - közölte a Veszprémi Rendőrkapitányság. 

Ezt már olvasta!?

Szilveszteri határidőkre figyelmeztik a vállalkozókat

December 31-ig választható a kisadózók tételes adója (kata) és a kisvállalati adó (kiva), illetve az alanyi mentesség az áfában.

Olvasókert a könyvtár előtt

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár szervezésében újranyílik az Olvasókert a Színházkertben.

Törtek az autók a hét utolsó napján

Két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei vasárnap.

Mikulásbuszok közlekednek Veszprémben

Több alkalommal is Mikulás vezeti a veszprémi helyi járatos buszokat december 6-án, szerdán.

Na-Bed