Élőben folytatódott a netes szájkarate

Írta:  8200 Veszprém június 02 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vádemelési javaslattal zárták le a veszprémi rendőrök  a garázdaság miatt indult nyomozást.

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 19 éves veszprémi P. R. és fiatalkorú társa Veszprémben, a Haszkovó lakótelepen előzetes internetes szóváltást követően vitába keveredett az ott előre megbeszéltek alapján megjelenő K. Zoltán várpalotai lakossal. A helyszínen folytatták a szóváltást, majd a vita során dulakodás, verekedés alakult ki közöttük. A helyzetet súlyosbította, hogy K. Zoltán késsel a kezében próbálta az igazát bizonyítani.

A három fiatal ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelés kezdeményezésével adta át az illetékes ügyészségnek - közölte a Veszprémi Rendőrkapitányság. 

Ezt már olvasta!?

Új főigazgatója van a veszprémi kórháznak

Dávid Gyula, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház korábbi orvos-igazgatója lett az intézmény új vezetője a nyugdíjba vonuló Rácz Jenő utódjaként.

Kezdődik a szúnyogírtás

Idén június 13-án veszi kezdetét a központi finanszírozású országos szúnyoggyérítési program azokon a területeken, amelyeken a legtöbb vérszívó rovar található.

Tovább korszerűsödött a veszprémi vívószakosztály

A helyi vívószakosztályban jelenleg több mint félszáz iskolás korú gyermekkel edzenek kezdő és haladó csoportban.

Ez a Magyarországon maradó, illetve Eurázsia északi térségeiből ide telelni érkező énekesmadarak számára nyújt segítséget a téli évszakokban.

Börtönbe akart kerülni

Egy 21 éves halimbai lakos azért törte be az ajkai buszpályaudvar ajtaját, hogy börtönbe kerüljön. Meglepő az indok.

Na-Bed