Halálos baleset történt Herendnél Fotó: police.hu

Halálos baleset történt Herendnél

Írta:  8200 Veszprém június 08 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy teherautó munkagéppel ütközött szerda délelőtt. Ajka felé elterelik a forgalmat.

Két gépjármű ütközött szerdán délelőtt 8-as számú főút 65. kilométerszelvényében Herend és Bánd között. A baleseti helyszínelés idejére az osztott pályás főút Veszprém felől Ajka irányába tartó mindkét sávját lezárták. A forgalmat a rendőrök Herend belterületén, önkormányzati utakon át terelik - közölte a rendőrség.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy teherautó munkagéppel ütközött. A veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, az összeroncsolódott vezetőfülkéből feszítő-vágó segítségével szabadították ki a teherkocsi vezetőjét, aki a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a forgalmi akadály megszüntetése idejére a Városlőd felé vezető oldalt lezárták. 

A rendőrség későbbi közleményében azt írta, eddig tisztázatlan körülmények között 2016. június 8-án 10 óra 6 perckor egy Veszprém felől Ajka irányába tartó útprofilozó munkagép és a mögötte, vele egy irányba haladó kisteherautó ütköztek. Az ütközés következtében, a kisteherautót vezető 38 éves győri férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a technikai mentés 2016. június 8-án 13 óra 7 perckor véget ért. A baleset körülményeit a Veszpérmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezt már olvasta!?

Országszerte több a beteg

Az intenzív ellátást igénylők száma csaknem meguplázódott az előző héthez viszonyítva.

Fagyasztott zöldség még nem okozott ekkora riadalmat

Több tízezren osztották meg a Facebookon azokat a bejegyzéseket, amelyek betegséget okozó fagyasztott zöldségekről szóltak. 

Aktív lesz a sebességmérő hétfőn Veszprémben

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint hétfőn a megye közútjai mellett Veszprémben is üzemelnek a sebességmérők.

Kicsúszott a kabátjából a pénztárcája, más költötte a nyugdíját

Néhány órán belül elfogták a veszprémi rendőrök az 54 éves helyi férfit.

Na-Bed