Halálos baleset történt Herendnél Fotó: police.hu

Halálos baleset történt Herendnél

Írta:  8200 Veszprém június 08 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy teherautó munkagéppel ütközött szerda délelőtt. Ajka felé elterelik a forgalmat.

Két gépjármű ütközött szerdán délelőtt 8-as számú főút 65. kilométerszelvényében Herend és Bánd között. A baleseti helyszínelés idejére az osztott pályás főút Veszprém felől Ajka irányába tartó mindkét sávját lezárták. A forgalmat a rendőrök Herend belterületén, önkormányzati utakon át terelik - közölte a rendőrség.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy teherautó munkagéppel ütközött. A veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, az összeroncsolódott vezetőfülkéből feszítő-vágó segítségével szabadították ki a teherkocsi vezetőjét, aki a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a forgalmi akadály megszüntetése idejére a Városlőd felé vezető oldalt lezárták. 

A rendőrség későbbi közleményében azt írta, eddig tisztázatlan körülmények között 2016. június 8-án 10 óra 6 perckor egy Veszprém felől Ajka irányába tartó útprofilozó munkagép és a mögötte, vele egy irányba haladó kisteherautó ütköztek. Az ütközés következtében, a kisteherautót vezető 38 éves győri férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a technikai mentés 2016. június 8-án 13 óra 7 perckor véget ért. A baleset körülményeit a Veszpérmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezt már olvasta!?

Elektronmikroszkópos laboratórium segíti a kutatómunkát

A laboratórium az egyetem öt kara közül három képzését és kutatómunkáját támogatja.

Mozgalmas nyár áll a Pannon Várszínház előtt

Mintegy ötven előadást tart a nyár folyamán a veszprémi Pannon Várszínház.

Problémákat okozott a téli időjárás

Veszprém térségében jól járhatók az utak, de aki távolabb utazik ma, érdemes tájékozódni indulás előtt.

Környezetünk egy üveggömbön át

Gömbbezárva címmel nyílt kiállítás a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában pénteken. Németh Krisztina alkotásai június 4-ig tekinthetők meg.

Szombaton Balaton-átúszás

Immár 34. alkalommal rendezik meg a Suzuki Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között.

Na-Bed