Halálos baleset történt Herendnél Fotó: police.hu

Halálos baleset történt Herendnél

Írta:  8200 Veszprém június 08 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy teherautó munkagéppel ütközött szerda délelőtt. Ajka felé elterelik a forgalmat.

Két gépjármű ütközött szerdán délelőtt 8-as számú főút 65. kilométerszelvényében Herend és Bánd között. A baleseti helyszínelés idejére az osztott pályás főút Veszprém felől Ajka irányába tartó mindkét sávját lezárták. A forgalmat a rendőrök Herend belterületén, önkormányzati utakon át terelik - közölte a rendőrség.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy teherautó munkagéppel ütközött. A veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, az összeroncsolódott vezetőfülkéből feszítő-vágó segítségével szabadították ki a teherkocsi vezetőjét, aki a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a forgalmi akadály megszüntetése idejére a Városlőd felé vezető oldalt lezárták. 

A rendőrség későbbi közleményében azt írta, eddig tisztázatlan körülmények között 2016. június 8-án 10 óra 6 perckor egy Veszprém felől Ajka irányába tartó útprofilozó munkagép és a mögötte, vele egy irányba haladó kisteherautó ütköztek. Az ütközés következtében, a kisteherautót vezető 38 éves győri férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a technikai mentés 2016. június 8-án 13 óra 7 perckor véget ért. A baleset körülményeit a Veszpérmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezt már olvasta!?

Baleset Veszprém közelében

Az elsődleges információk szerint egy ember megsérült. 

Felborult egy autó Veszprém és Csopak között

Félpályás útlezárás mellett haladhat a forgalom a 73-as számú főúton vasárnap délután.

Egy Veszprém megyei tűzifa-kereskedő már lebukott.

Hatalmas volt az érdeklődés az évadnyitó hétpróbán

Remek hangulatban telt a színházi nyílt nap szombaton.

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás

Az órákat hajnali 2 órakor 3 órára kell állítani.

Na-Bed