Őrizetben a bűncselekmény-sorozat gyanúsítottja

Írta:  8200 Veszprém június 24 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Munkahelyi öltözőkben és oktatási intézményekben járt hívatlanul a 30 éves veszprémi T. J.

Az egyik veszprémi gazdasági társaság dolgozóját 2016. június 23-án a délutáni órákban meglopták. A sértett a munkavégzés idejére a férfiöltözőben hagyta hátra hátizsákját, melyből távolléte idején eltulajdonították az abban elhelyezett pénzét, mintegy 1500 forintot - számolt be a történtekről a police.hu. 

A bűncselekmény bejelentését követően a veszprémi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és beazonosították a bűncselekmény elkövetésének lehetséges gyanúsítottját. A 30 éves veszprémi T. J.-t másfél órán belül Veszprém belvárosában elfogták és előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését.

A fogvatartottat az elmúlt hónapok során a Veszprémben - különféle munkahelyi öltözőkben és oktatási intézményekben - elkövetett 10 rendbeli lopás vétségének elkövetésével is meggyanúsították.

Ezt már olvasta!?

Elismeréseket kaptak a rendőrök

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon átadták a Dr. Komjáthy László- és az Év Veszprémi Rendőre díjakat.

Dinoszauruszok érkeznek a Veszprémi Állatkertbe

A látogatók a nyár elejétől találkozhatnak az óriási őslényekkel.

Figyelik az utasszámot

Azzal, hogy a koronavírus elleni védekezés második szakaszába léptünk, nagyobb lett a gyalogos forgalom Veszprémben, többen utaznak a helyijáratos buszokon is. Mikor lesz indokolt a menetrend sűrítése - kérdeztük az illetékest.

Jótékonysági akció a vásárban

A Fidelitas Veszprémi Csoportja hagyományos jelleggel idén is jótékonysági akciót szervez a veszprémi karácsonyi vásár keretében.

Hosszú távú, változatos munkát kínálnak

A Pepperl+Fuchs cégcsoportnál a kezdő termelési kolléga és a tapasztalt idegennyelv-tudással rendelkező szakember egyaránt megtalálja a számítását.

Bakony Média névjegykártya