A baleset helyszíne a Google Maps képén A baleset helyszíne a Google Maps képén maps.google.com

Teljes útlezárás a 77-es számú főúton

Írta:  8200 Veszprém június 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gépjárművek ütköztek a 77-es számú főúton Nagyvázsony határában. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Eddig tisztázatlan körülmények között gépjárművek ütköztek 2016. június 26-án 15 óra 55 perckor a 77-es számú főút 10. kilométerszelvényében. A baleset következtében többen megsérültek, a helyszínen mentőhelikopter száll le. A mentés és a baleseti helyszínelés idejére a főútat teljes szélességében lezárták 2016. június 26-án 16 óra 10 perckor.

A forgalmat a Nagyvázsony - Vöröstó - Barnag - Tótvázsony útvonalra terelik. Kérjük a közlekedők figyelmét és fokozott óvatosságát a balesettel érintett útszakaszon - közölte a police.hu. 

A katasztrófavédelem szerint három személyautó volt részese annak a balesetnek, amely a 77-es főúton történt Nagyvázsony térségében, közel az úrkúti elágazáshoz. A balesetben hárman súlyosan megsérültek, elsődleges információk szerint a veszprémi hivatásos tűzoltók két beszorult sérültet feszítővágóval szabadítanak ki. Az érintett útszakaszt lezárták, kérjük az arra közlekedőket, lehetőség szerint válasszanak másik útvonalat!

Frissítés 19:00
 A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés 18 óra 50 perckor véget ért, a főút újra teljes azélességében járható. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
 

Ezt már olvasta!?

Idén is csodálatos festést kapnak az épületek

A VeszprémFest felhívására közel 250 pályamunka érkezett. 

Zirciek vizsgakiállítása az Óváros téren

A Zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti iskola 29 végzős tanulójának vizsgakiállítása látható Veszprémben.

Fokozottan figyeljünk a hajléktalan emberekre

Ha földön fekvő, a kérdésekre nem válaszoló emberrel találkozik, hívjon segítséget.

Előzzük meg a motoros baleseteket!

A tavasszal együtt megkezdődött a motoros szezon is. Sok a gyakorlatlan söfőr az utakon. 

Három jármű ütközött

Összeütközött egy teherautó és két gépkocsi kedd délután Veszprém megyében, a 71-es főút balatonalmádi szakaszán, a Thököly utcai kereszteződés közelében.

Na-Bed