A baleset helyszíne a Google Maps képén A baleset helyszíne a Google Maps képén maps.google.com

Teljes útlezárás a 77-es számú főúton

Írta:  8200 Veszprém június 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gépjárművek ütköztek a 77-es számú főúton Nagyvázsony határában. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Eddig tisztázatlan körülmények között gépjárművek ütköztek 2016. június 26-án 15 óra 55 perckor a 77-es számú főút 10. kilométerszelvényében. A baleset következtében többen megsérültek, a helyszínen mentőhelikopter száll le. A mentés és a baleseti helyszínelés idejére a főútat teljes szélességében lezárták 2016. június 26-án 16 óra 10 perckor.

A forgalmat a Nagyvázsony - Vöröstó - Barnag - Tótvázsony útvonalra terelik. Kérjük a közlekedők figyelmét és fokozott óvatosságát a balesettel érintett útszakaszon - közölte a police.hu. 

A katasztrófavédelem szerint három személyautó volt részese annak a balesetnek, amely a 77-es főúton történt Nagyvázsony térségében, közel az úrkúti elágazáshoz. A balesetben hárman súlyosan megsérültek, elsődleges információk szerint a veszprémi hivatásos tűzoltók két beszorult sérültet feszítővágóval szabadítanak ki. Az érintett útszakaszt lezárták, kérjük az arra közlekedőket, lehetőség szerint válasszanak másik útvonalat!

Frissítés 19:00
 A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés 18 óra 50 perckor véget ért, a főút újra teljes azélességében járható. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
 

Ezt már olvasta!?

Ingyenes lesz a kéményseprés

Ingyenes lesz a kötelező kéményellenőrzés és -tisztítás július 1-jétől a lakosságnak, ennek költségeit az állam állja.

Több mint félmillió bevallási tervezetet postázott az adóhivatal

Összesen mintegy 820 ezer magánszemélynek postázza legkésőbb május 2-áig bevallási tervezetét az adóhivatal.

Új motorok a rendőrségen

Egy közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök első közös szolgálatuk során az új járművekkel. (VIDEÓ)

Ízelítő a veszprémi piac áraiból

Az őstermelők 63 asztalon zöldséget, gyümölcsöt, savanyúságot, tojást, mézet, gombát, erdei termékeket, lekvárt, vágott baromfit, füstölt árut, tejtermékeket árulnak.

Rangos kerékpárverseny rajtol Veszprémből

Az egyik legrangosabb, 23 év alatti kerékpáros korcsoport európai megmérettetése rajtol Veszprémből a hét végén.

Na-Bed