A baleset helyszíne a Google Maps képén A baleset helyszíne a Google Maps képén maps.google.com

Teljes útlezárás a 77-es számú főúton

Írta:  8200 Veszprém június 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gépjárművek ütköztek a 77-es számú főúton Nagyvázsony határában. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Eddig tisztázatlan körülmények között gépjárművek ütköztek 2016. június 26-án 15 óra 55 perckor a 77-es számú főút 10. kilométerszelvényében. A baleset következtében többen megsérültek, a helyszínen mentőhelikopter száll le. A mentés és a baleseti helyszínelés idejére a főútat teljes szélességében lezárták 2016. június 26-án 16 óra 10 perckor.

A forgalmat a Nagyvázsony - Vöröstó - Barnag - Tótvázsony útvonalra terelik. Kérjük a közlekedők figyelmét és fokozott óvatosságát a balesettel érintett útszakaszon - közölte a police.hu. 

A katasztrófavédelem szerint három személyautó volt részese annak a balesetnek, amely a 77-es főúton történt Nagyvázsony térségében, közel az úrkúti elágazáshoz. A balesetben hárman súlyosan megsérültek, elsődleges információk szerint a veszprémi hivatásos tűzoltók két beszorult sérültet feszítővágóval szabadítanak ki. Az érintett útszakaszt lezárták, kérjük az arra közlekedőket, lehetőség szerint válasszanak másik útvonalat!

Frissítés 19:00
 A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés 18 óra 50 perckor véget ért, a főút újra teljes azélességében járható. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
 

Ezt már olvasta!?

Civil egyesületek ünnepe

10. alkalommal rendezték meg a civil napot Veszprémben, ahol a város civil szervezetei mutatkoztak be a helyieknek.

Árokba borult egy terepjáró

Árokba borult egy terepjáró a 8-as főút 48-as kilométerénél Veszprém határában hétfőn este.

Az utolsó Jedik hozta idén itthon a legnagyobb mozibevételt

A Magyarországon december 14-től látható Star Wars: Az utolsó Jedik a hazai mozikban már minden idők legnagyobb első hétvégi bevételét produkálta.

A belföldi és a külföldi vendégforgalom egyaránt stabil növekedést mutat.

Na-Bed