Teljesen lezárták a 73-ast Csopak közelében

Írta:  8200 Veszprém július 21 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion az út széli árokba hajtott a 73-as számú főút 3. kilométerszelvényében csütörtök este.

A baleset következtében a gépjármű vezetője megsérült. A mentés és a baleseti helyszínelés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A balesettel érintett útszakaszt Felsőörs érintésével lehet kikerülni. Kérjük a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét - közölte a police.hu.

A baleseti helyszínelés és a burkolatról a kamion szétszóródott rakományának eltávolítása 2016. július 21-én 23 óra 59 perckor véget ért. A főút ismét teljes szélességében járható. A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezt már olvasta!?

Megérkezett a hidegfront

A 71-es útra fák dőltek, Balatonfüreden víz tört a házakba. Tapolcáról is tömegesen érkeztek a bejelentések viharkárokról.

Közeleg a középiskolai felvételi

A nyolcadikosoknak, illetve a hat- és nyolcosztályos gimnáziumba készülő alsóbb éveseknek január 18-án kell megírniuk a központi írásbeli vizsgát matematikából és magyarból.

Leszállt Budapesten az aranygép

 Szerdán 8 óra után leszállt Budapesten az úgynevezett aranygép, amellyel hazatértek Rio de Janeiróból azok a magyar sportolók, akik utolsóként még az olimpia helyszínén tartózkodtak.

Változások a kéményseprés területén

Az Országgyűlés október 17-i döntése nyomán január elsejével megváltoznak a kéményseprés szabályai.

Több mint 9 millió azonnali átutalás egy hónap alatt

A fogyasztók és vállalati ügyfelek részéről is pozitív fogadtatásra talált az új, azonnali fizetési szolgáltatás.

Bakony Média névjegykártya