Teljesen lezárták a 73-ast Csopak közelében

Írta:  8200 Veszprém július 21 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion az út széli árokba hajtott a 73-as számú főút 3. kilométerszelvényében csütörtök este.

A baleset következtében a gépjármű vezetője megsérült. A mentés és a baleseti helyszínelés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A balesettel érintett útszakaszt Felsőörs érintésével lehet kikerülni. Kérjük a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét - közölte a police.hu.

A baleseti helyszínelés és a burkolatról a kamion szétszóródott rakományának eltávolítása 2016. július 21-én 23 óra 59 perckor véget ért. A főút ismét teljes szélességében járható. A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezt már olvasta!?

Hivatalos jégpálya nyílt a Velencei-tavon

Megnyílt a jégpálya az Agárdi Popstrandon, a Velencei-tónál - tájékoztatta az MTI-t a programok főrendezője szombat reggel.

Egy ember a biztonsági ellenőrzést megkerülve lépett be az egyik terminál utasoknak fenntartott részére.

A mustgáz veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem

Az ősz a szüret és ezzel együtt a borkészítés időszaka, e periódus jellemző veszélyforrása a mustgáz. 

Kampány indul a nyári véradás népszerűsítésére

A zökkenőmentes nyári vérellátás biztosítása érdekében véradási kampányt indít a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ).

Választás 2018 - Veszprém továbbra is átlag felett

A vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson 15 óráig a szavazásra jogosultak 53,64 százaléka adta le szavazatát országosan.

Na-Bed