Több tucat gyermektől vettek ujjlenyomatot Fotó: police.hu

Több tucat gyermektől vettek ujjlenyomatot

Írta:  8200 Veszprém augusztus 05 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A legkisebbeknek szerveztek baleset-megelőzési programot a Jutasi úti városrészben.

A Stromfeld úti KRESZ parkban 2016. augusztus 4-én délelőtt prevenciós rendezvényre látogathattak el a városrész lakói. A program fő célja a gyermekek helyes közlekedésre nevelése, az alapvető közlekedési szabályok megismertetése volt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A parkba kisétáló óvodások és a nyári szünetüket töltő iskolások tenyérnyomatot készíthettek, kerékpáros KRESZ tesztet tölthettek ki és játékos feladatokat oldhattak meg, de a rendőrautónak is nagy sikere volt A veszprémi rendőrök és polgárőrök közös rendezvényén.

 


 

Ezt már olvasta!?

Itt a bizonyíték, Veszprém világváros

A megyeszékhely egyes részein gyakori vendég volt a köd szombaton, máshol szinte semmi nem zavarta a napsütést.

Munkát adott az erős szél

Megyeszerte erős, helyenként 60-70 km/órás széllökések voltak tapaszthatók, amelyek a közlekedők dolgát nehezítették meg hétfőn.

Jó tanácsok karácsonyi nagybevásárláshoz

Rengeteg megszívlelendő tanácsot gyűjtött össze a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, amivel elkerülhetők lehetnek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek.

Aquaparkokat, strandokat vizsgált a fogyasztóvédelem

Országszerte 168 helyszínen több mint 850 vízi élményeszköz üzemeltetési körülményeit ellenőrizték strandokon, fürdőkben, aquaparkokban. 

A bölcsődei, óvodai helyek számának növelése mellett cél az ellátás minőségének javítása, a szolgáltatások fejlesztése is.

Na-Bed