Balesethelyszínelő versenyt rendeztek a rendőrök Fotó: police.hu

Balesethelyszínelő versenyt rendeztek a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém augusztus 17 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 26. Országos Balesethelyszínelő Verseny regionális döntőjét 2016. augusztus 16-án Csopakon tartották meg.

A versenyre a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottságban (BKKB) részt vevő megyék mellett Vas megye csapatai is meghívást kaptak. Így Fejér, Somogy, Vas, Veszprém és Zala megye balesethelyszínelői mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központban - írja a police.hu.

A versenyen részt vevő megyei rendőr-főkapitányságok az induló csapataik eredményét önállóan értékelték. Megyénként a legjobb eredményt elért csapatok képviselik szervezetüket a 2016. szeptember 13. és 15. közötti országos balesethelyszínelő versenyen.

A házigazda Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság csapatai közül a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelői bizonyult a legjobbnak a megmérettetés során, a második helyen végzett a balatonalmádi, harmadikon az ajkai csapat.

A regionális balesethelyszínelő verseny legeredményesebb csapata a Fonyódi Rendőrkapitányság és a Fonyódi Autópálya Alosztály (Somogy megye) közös csapat lett. A nyertes különdíjat kapott, illetve egy évig birtokolhatja a regionális balesethelyszínelő verseny vándorkupáját.

 

Ezt már olvasta!?

Saját fegyverével vágtak vissza a Diginek

A sportcsatorna technikai hiba miatt nem tudta közvetíteni a Watford-Chelsea labdarúgó mérkőzést szerdán. Egy rajongó frappáns megoldást javasolt a javításra. 

Elkészült az Egészségház

Januárban visszaköltözhetnek az Ádám Iván utcai rendelőintézet orvosai a belváros szívébe.

Felmérik a Veszprémi Állatkert állatállományát

Az állatkert legnagyobb állata Nuka, az ázsiai elefántbika és Pablo, a szélesszájú orrszarvú, súlyuk megközelíti a három tonnát.

Szoknyafestős szülinap

A Kossuth utcán ünnepelte második születésnapját a Gombrich Mester Tanoda.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán páros mozi belépőket nyerhetnek.

Na-Bed