A baleset helyszíne a Google Maps-on. A baleset helyszíne a Google Maps-on.

Egy jármű kiégett, a másik ketté szakadt a baleset következtében

Írta:  8200 Veszprém szeptember 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A csodával határos, hogy senki nem halt bele a balesetbe, ami csütörtök kora délután történt Bakonynána közelében. 

Összeütközött két személyautó Veszprém megyében, Bakonynánánál, a Dudarra vezető úton. A balesetnek súlyos sérültjei is vannak - közölte a katasztrófavédelem.

A karambol során az egyik jármű kigyulladt és teljesen kiégett. A másik jármű kettészakadt az ütközés erejétől. Az oltást és a műszaki mentést a zirci önkormányzati tűzoltók végzik, akik elfojtották a lángokat, majd habbal locsolták a kiégett járművet, amelyből folyt az üzemanyag és fennállt a visszagyulladás veszélye.

A mentők ügyeletese érdeklődésünkre elmondta, a két személyautóban összesen négyen utaztak, egy könnyű sérültet a helyszínen elláttak, egy könnyű, valamint kettő súlyos sérültet pedig kórházba szállítottak.  

Az érintett útszakaszt a mentési és a helyszínelési munkálatok mostani fázisában lezárták a forgalom előtt, a tűzoltók tovább folytatják a műszaki mentési munkálatokat, később megszüntetik a forgalmi akadályt.

 

Ezt már olvasta!?

Újabb mérföldkőhöz érkezett érkezett a várpalotai elkerülő építése

Már használhatják az autósok a pétfürdői csomópont elkészült körforgalmát, és az ahhoz kapcsolódó utakon keresztül érhetik el a meglévő 8-as számú főutat.

Ünnepélyes állománygyűlés tűzoltónap alkalmából

Ünnepélyes állománygyűlés keretében emlékezett meg a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tűzoltók védőszentjéről, Szent Flóriánról. 

Mától változik több, a családokat érintő jogszabály

Több, a családokat érintő jogszabály változik január 1-jével.

Indul a kátyúzási szezon a Magyar Közútnál

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot, ami november 10-e óta tartott.

Cholnoky Jenőnek állítottak emléket

Emlékkövet és emléktáblát avattak Cholnoky Jenőnek a Magyar Turista Egyesület egykori elnökének a Csatár-hegyi kilátó melletti pihenőnél.

Na-Bed