A baleset helyszíne a Google Maps-on. A baleset helyszíne a Google Maps-on.

Egy jármű kiégett, a másik ketté szakadt a baleset következtében

Írta:  8200 Veszprém szeptember 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A csodával határos, hogy senki nem halt bele a balesetbe, ami csütörtök kora délután történt Bakonynána közelében. 

Összeütközött két személyautó Veszprém megyében, Bakonynánánál, a Dudarra vezető úton. A balesetnek súlyos sérültjei is vannak - közölte a katasztrófavédelem.

A karambol során az egyik jármű kigyulladt és teljesen kiégett. A másik jármű kettészakadt az ütközés erejétől. Az oltást és a műszaki mentést a zirci önkormányzati tűzoltók végzik, akik elfojtották a lángokat, majd habbal locsolták a kiégett járművet, amelyből folyt az üzemanyag és fennállt a visszagyulladás veszélye.

A mentők ügyeletese érdeklődésünkre elmondta, a két személyautóban összesen négyen utaztak, egy könnyű sérültet a helyszínen elláttak, egy könnyű, valamint kettő súlyos sérültet pedig kórházba szállítottak.  

Az érintett útszakaszt a mentési és a helyszínelési munkálatok mostani fázisában lezárták a forgalom előtt, a tűzoltók tovább folytatják a műszaki mentési munkálatokat, később megszüntetik a forgalmi akadályt.

 

Ezt már olvasta!?

35 ittas vezetőt fogtak a hétvégén

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt hétvégén harmincöt ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

Több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak egy magánszemély

Kilencven adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a harmadik negyedévben.

Erről Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportért felelős biztosa beszélt egy előadásában.

A végleges tervezetet más környezetvédő szervezetekhez hasonlóan a Greenpeace is "fordulatnak" minősítette.

Roncsvágási gyakorlatot tartottak

A közúti közlekedési balesetek során jelentkező műszaki mentési munkálatokat gyakorolták a pétfürdői, a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók.

Na-Bed