A baleset helyszíne a Google Maps-on. A baleset helyszíne a Google Maps-on.

Egy jármű kiégett, a másik ketté szakadt a baleset következtében

Írta:  8200 Veszprém szeptember 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A csodával határos, hogy senki nem halt bele a balesetbe, ami csütörtök kora délután történt Bakonynána közelében. 

Összeütközött két személyautó Veszprém megyében, Bakonynánánál, a Dudarra vezető úton. A balesetnek súlyos sérültjei is vannak - közölte a katasztrófavédelem.

A karambol során az egyik jármű kigyulladt és teljesen kiégett. A másik jármű kettészakadt az ütközés erejétől. Az oltást és a műszaki mentést a zirci önkormányzati tűzoltók végzik, akik elfojtották a lángokat, majd habbal locsolták a kiégett járművet, amelyből folyt az üzemanyag és fennállt a visszagyulladás veszélye.

A mentők ügyeletese érdeklődésünkre elmondta, a két személyautóban összesen négyen utaztak, egy könnyű sérültet a helyszínen elláttak, egy könnyű, valamint kettő súlyos sérültet pedig kórházba szállítottak.  

Az érintett útszakaszt a mentési és a helyszínelési munkálatok mostani fázisában lezárták a forgalom előtt, a tűzoltók tovább folytatják a műszaki mentési munkálatokat, később megszüntetik a forgalmi akadályt.

 

Ezt már olvasta!?

Most kell útnak indulnia? Itt van néhány jó tanács

Az idei téli szezonban nem szoktunk hozzá a fagyos, havas körülmények között történő vezetéshez. Itt van néhány jó tanács, hogy biztonságosan meg is érkezzen a uticéljához.  

Másfél milliárd forintos áfacsalási ügy Veszprém megyében

A 49 éves, Veszprém megyei férfi 2009-től mintegy hat éven keresztül működtetett húsfeldolgozó üzemet úgy, hogy azok áfafizetési kötelezettségét csak részben vallotta be.

Átadták a megújult veszprémi érseki palotát

A magyar barokk építészet egyik kimagasló remekműve 1765 és 1776 között épült Fellner Jakab tervei alapján.

Megkapta az engedélyt a helikopter-leszálló a kórház területén

Többször mentőhelikopter szállt le a belváros kórház melletti kereszteződésében az elmúlt hónapokban. Szerdától biztos nem láthatunk több ilyet.

Halálos kimenetelű baleset történt Csesznek közelében

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta.

Na-Bed