Rengeteg balesetet okozott az eső Illusztráció

Rengeteg balesetet okozott az eső

Írta:  8200 Veszprém október 06 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Több közúti közlekedési baleset is történt csütörtök délután a megyében. Pétfürdőnél frontálisan ütközött két személyautó.

Az első baleset Nemesgulács térségében történt, itt egy kisteherautó sodródott le az úttestről, feltehetően egy korábban az útra folyt olajcsík miatt. A műszaki mentést a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók végezték, akik a felderítést követően kivontatták az árokból a járművet. A műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szelességében lezárta. Személyi sérülés nem történt.

Nem sokkal később Zirc térségében történt baleset, itt a Csesznek felé vezető úton hajtott árokba egy személygépkocsi. A helyszínre riasztott zirci önkormányzati tűzoltók megszűntették a forgalmi akadályt, ennek köszönhetően röviddel a baleset után ismét zavartalanul megindult a forgalom.

Kevéssel délután négy óra előtt Pulánál borult fejtetőre egy személygépjármű, majd pedig az úttesten állt meg. A káresethez az ajkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik előbb elvégezték az áramtalanítást, majd pedig megszűntették a forgalmi akadályt.

A legsúlyosabb, személyi sérüléssel járó közúti baleset Pétfürdőn történt, a Berhidai út és a Cseri út kereszteződésében. Itt két személygépjármű ütközött egymással, aminek következtében az egyik jármű lesodródott az úttestről, vezetője pedig a roncsba szorult. A műszaki mentést a pétfürdői és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók végezték, akik az áramtalanítás után a beszorult sérültet hidraulikus feszítővágó alkalmazásával szabadították ki az összeroncsolódott járműből. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben érintett két gépjárműben utazók közül egy ember súlyos, míg egy ember könnyű sérüléseket szenvedett - tájékoztatott a katasztrófavédelem.  

Ezt már olvasta!?

Cziráki János színpad- és zsinórmester kapta a Bujtor-gyűrűt

A Veszprémi Petőfi Színház háttérmunkásainak elismerésére, az egykori igazgató, színész-rendező Bujtor István emlékére Bujtor-gyűrűt alapított özvegye, amit idén hetedik alkalommal ítéltek oda.

Szerda este fél nyolckor érkezett bejelentés arról, hogy horgászok borultak a vízbe egy csónakból Siófok aranyparti része előtt.

Az elhurcoltakra emlékezünk

Gulág-emlékművet avattak szombaton Veszprémben.

Alexander Van der Bellen nyerte az osztrák elnökválasztást - jelentette be hétfő délután az osztrák belügyminisztérium.

Az összes traffipax üzemel csütörtökön

Az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, nem a szankcionálás.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika