Súlyos baleset történt az éjszakai órákban a 8-ason Fotó: katasztrófavédelem

Súlyos baleset történt az éjszakai órákban a 8-ason

Írta:  8200 Veszprém november 17 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó a 8-as számú főúton Inota határában csütörtökre virradóra.

Az 1 óra 25 perckor bekövetkezett balesetnél a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, őt a helyszínre riasztott pétfürdői és balatonfűzfői hivatásos tűzoltók hidraulikus feszítővágó, valamint feszítőhenger segítségével tudták csak kiszabadítani az összeroncsolódott járműből - közölte a katasztrófavédelem.  A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta, terelés nem volt megoldható.

A forgalom rendőri irányítás mellett 3 óra 59 perckor félpályán megindult. Másfél órával később a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, zavartalanul haladhatott a forgalom - tájékoztatott a rendőrség. 

Ezt már olvasta!?

Augusztus 4-én kezdődik a jubileumi, 5. Paloznaki Jazz Piknik.

Nyári táborok a múzeumban

A Laczkó Dezső Múzeum Villa Romana Balácán és a Bakonyi Házban (Veszprémben) is rendez idén nyári múzeumi tábort gyermekek számára.

Virágba öltözik Veszprém

Az idei évben is keresik a szervezők a megyeszékhely legszebben virágosított kertjeit, erkélyeit, társasházak előtti közterületeit. 11. alkalommal hirdetik meg a közösségi, településszépítő civil programot.

66 film ingyenesen nézhető a Filmarchívum honlapján

A válogatásban szerepelnek a nyolcvanas évek emlékezetes sikerei is, köztük a Dögkeselyű és az Egészséges erotika, valamint a kilencvenes évek kultfilmjei, a Roncsfilm és a Sose halunk meg.

Kiürítették a Petőfi Színházat

Már fél órája tartott az előadás, amikor Oberfrank Pál színházigazgató félbeszakította a műsort kedd délelőtt. 

Bakony Média névjegykártya