Otthonában bántalmazták az idős férfit Fotó: police.hu

Otthonában bántalmazták az idős férfit

Írta:  8200 Veszprém december 07 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Négy órán belül elkapták a fiatal gyanúsítottakat. Erről videó is készült. 

Két férfit gyanúsítanak a balatonfüredi rendőrök rablással és testi sértéssel, akik egy csopaki ingatlanban bántalmaztak egy idős embert, majd műszaki cikkeket vittek el tőle.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság rablás bűntettének, valamint súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 21 éves súlysápi, és egy 20 éves kecskeméti férfi ellen.
A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. december 4-én a kora hajnali órákban egy csopaki családi házba a bejárati ajtót berúgva bementek, majd az ingatlanban bántalmazták az ott lakó idős férfit. A bántalmazást követően a házból eltulajdonítottak egy televíziót, és egy hangfalat.

 

 

A sértett bejelentését követően a kiérkező rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, amelynek során azonosították és mintegy 4 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két személyt, akiket a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgattak ki.

Az eljáró szerv előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt. A rendőrök a rablás során eltulajdonított tárgyakat megtalálták, lefoglalták, majd a sértett részére visszaasdták. 

Ezt már olvasta!?

Botrányos körülmények a parti büfében

A szeptemberi nyárias melegben is folytatták a Balaton-parti ellenőrzéseket a NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei.

Négy éve mutatták be a Balatoni Koronát

Az a cél, hogy a jövőben a helyi pénz cafeteriaként legyen adható.

Négy tűzszerész meghalt egy hortobágyi robbanásban

Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombázótéren péntek délután.

Húsz éve nem házasodtak annyian, mint tavaly

2016 januárja és novembere között csaknem 49 ezer pár járult az anyakönyvvezető elé.

Halálra vertek egy férfit Várpalotán, őrizetben a gyanúsítottak

Halálra vertek egy férfit Várpalotán, a rendőrség a bűncselekménnyel gyanúsított három embert őrizetbe vette - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Na-Bed