Otthonában bántalmazták az idős férfit Fotó: police.hu

Otthonában bántalmazták az idős férfit

Írta:  8200 Veszprém december 07 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Négy órán belül elkapták a fiatal gyanúsítottakat. Erről videó is készült. 

Két férfit gyanúsítanak a balatonfüredi rendőrök rablással és testi sértéssel, akik egy csopaki ingatlanban bántalmaztak egy idős embert, majd műszaki cikkeket vittek el tőle.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság rablás bűntettének, valamint súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 21 éves súlysápi, és egy 20 éves kecskeméti férfi ellen.
A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. december 4-én a kora hajnali órákban egy csopaki családi házba a bejárati ajtót berúgva bementek, majd az ingatlanban bántalmazták az ott lakó idős férfit. A bántalmazást követően a házból eltulajdonítottak egy televíziót, és egy hangfalat.

 

 

A sértett bejelentését követően a kiérkező rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, amelynek során azonosították és mintegy 4 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két személyt, akiket a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgattak ki.

Az eljáró szerv előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt. A rendőrök a rablás során eltulajdonított tárgyakat megtalálták, lefoglalták, majd a sértett részére visszaasdták. 

Ezt már olvasta!?

Ők a leggazdagabbak Magyarországon

A Forbes idei listáján 283,1 milliárd forintjával Csányi Sándor stabilan őrzi első helyét.

5-5 forinttal kell kevesebbet fizetni a gázolaj és a benzin literjéért.

Indul a kátyúzási szezon a Magyar Közútnál

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot, ami november 10-e óta tartott.

Március végén kátyúznak

A Polgármesteri Hivatal szakemberei megkezdték Veszprémben a téli útkárok felmérését ellenőrzik a belterületi utak, járdák állapotát.

A kormány az egész ország területére kihirdeti a migrációs válsághelyzetet - jelentette be szerdán Budapesten Pintér Sándor belügyminiszter.

Na-Bed