Otthonában bántalmazták az idős férfit Fotó: police.hu

Otthonában bántalmazták az idős férfit

Írta:  8200 Veszprém december 07 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Négy órán belül elkapták a fiatal gyanúsítottakat. Erről videó is készült. 

Két férfit gyanúsítanak a balatonfüredi rendőrök rablással és testi sértéssel, akik egy csopaki ingatlanban bántalmaztak egy idős embert, majd műszaki cikkeket vittek el tőle.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság rablás bűntettének, valamint súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 21 éves súlysápi, és egy 20 éves kecskeméti férfi ellen.
A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. december 4-én a kora hajnali órákban egy csopaki családi házba a bejárati ajtót berúgva bementek, majd az ingatlanban bántalmazták az ott lakó idős férfit. A bántalmazást követően a házból eltulajdonítottak egy televíziót, és egy hangfalat.

 

 

A sértett bejelentését követően a kiérkező rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, amelynek során azonosították és mintegy 4 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két személyt, akiket a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgattak ki.

Az eljáró szerv előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt. A rendőrök a rablás során eltulajdonított tárgyakat megtalálták, lefoglalták, majd a sértett részére visszaasdták. 

Ezt már olvasta!?

Nyílt nap a Veszprémi Rendőrkapitányságon

A Rendőrség Napja alkalmából a Veszprémi Rendőrkapitányság nyílt napot rendez a kapitányság Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky út 2. szám alatti épületében 2017. április 26-án 8.00 órától 11.30 óráig.

Négy tűzszerész meghalt egy hortobágyi robbanásban

Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombázótéren péntek délután.

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 10-10 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Időközi választás Veszprémben

Az érintett 5 szavazókörbe (4, 13, 14, 15, 52) összesen 3987 választásra jogosult állampolgár tartozik.

Határidőre megérkeztek a tankönyvek az iskolákba

A Magyar Posta 1746 településre, 4103 iskolába szállította el a tankönyveket.

Na-Bed