Adománygyűjtőknek adták ki magukat

Írta:  8200 Veszprém december 11 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Öt személyt állítottak elő a veszprémi adventi vásárból - közölte a rendőrség.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint Veszprém belvárosában, a Kossuth utcában egy 20 éves és egy 29 éves budapesti nő, valamint egy 25 éves, egy 27 éves és egy 29 éves budapesti férfi 2016. december 7-én napközben adománygyűjtés ürügyén kértek készpénzt az adventi vásár látogatóitól.

Cselekményüknek azzal adtak hivatalos látszatot, hogy valótlanul egy fővárosi szervezet alkalmazottainak adták ki magukat, melyet egy hamisított irattal igazoltak. Az öt személyt az intézkedő járőrök elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol ruházatuk átvizsgálása során készpénzt, nyugtákat, matricákat és könyvjelzőket találtak.

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a Budapestről érkezett két nőt és a három férfit. Az öt budapesti személlyel szemben csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

A költségvetés már szeptembertől az első 9 osztályban átvállalja a tankönyvek költségét.

Magyarország az európai-orosz és a magyar-orosz kapcsolatok normalizálásában érdekelt.

Ma éjfélig érvényesek a tavalyi autópálya matricák

Szerdától már csak a 2017-es e-matricákkal lehet használni a díjköteles autópályákat és autóutakat.

Gyermekeknek készült tejpépet vont ki a forgalomból a Nébih

Azonnali hatállyal megtiltotta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a 250 grammos "Nestlé 5" gyümölcsös tejpép forgalmazását.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika