Télen is biztonságban Fotó: police.hu

Télen is biztonságban

Írta:  8200 Veszprém december 14 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A szabályosan közlekedő járművezetők ajándékcsomagot kaptak a veszprémi rendőröktől.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai év végi baleset-megelőzési kampány keretében tartottak közlekedési akciót 2016. december 14-én reggel. Az egyenruhások a 82-es számú főút 1-2. kilométerszelvénye között igazoltatták a gépjárművezetőket. Az okmányok, valamint a gépjárművek műszaki állapotának ellenőrzése mellett a rendőrök minden esetben felhívták a járművezetők figyelmét a téli időjárással kapcsolatos veszélyekre. Az ellenőrzés során kiemelt figyelmet fordítottak a világító- és fényjelző berendezések működésére és a hárompontos biztonsági öv használatára.

Az ellenőrzés célja a téli átállással kapcsolatos figyelemfelhívás volt annak érdekében, hogy a járművezetők a téli időszaknak megfelelő felkészültséggel használják gépkocsijukat. Az egyenruhások hiányosságot nem találtak.

A szabályosan közlekedő sofőrök jól láthatósági mellényt és fényvisszaverő kulcstartót tartalmazó ajándékcsomagot kaptak - közölte a rendőrség. 
  

Ezt már olvasta!?

A használtautó-kereskedések egyharmada megbízható

A mintegy 3000 működő autókereskedésből csupán 800-1000 tud eleget tenni a megbízhatósági feltételeknek.

Légpuskával lőtt a kutyára

A nyomozóhatóság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 62 éves férfivel szemben.

Költségvetés 2016: a fiatalok éve

74 millió forintot fordítanak útjavításokra, az intézményi felújításokra pedig 106 millió forintot szán az önkormányzat 2016-ban. Néhány adat a tervezett költségvetésből.

Lovak címmel hirdet rajzpályázatot az önkormányzat

A fotópályázat célja a Magyarországon, illetve a régiónkban élő különböző lófajták bemutatása. 

Veszprémi szemle negyvenedszer

Megjelent a Veszprémi szemle 18. évfolyamának első, összességében a várostörténeti folyóirat 40. száma.

Na-Bed