Eltiltották, mégis vezetett

Írta:  8200 Veszprém január 08 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprémben a Budapest úton egy Volkswagen típusú személygépkocsit és az azzal közlekedő berhidai férfit ellenőriztek a rendőrök a hétvégi éjszakán. 

A sofőr adatainak ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A berhidai lakost a rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, három főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Négy személyt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, egy személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Ezt már olvasta!?

Munkát adott az erős szél

Megyeszerte erős, helyenként 60-70 km/órás széllökések voltak tapaszthatók, amelyek a közlekedők dolgát nehezítették meg hétfőn.

Amit a szabadtéri égetésről tudni kell!

Az idei évben eddig már közel harminc esetben avatkoztak be száraz fű és nádas tűznél Veszprém megyében a tűzoltók.

Nagyon fáj a szívünk

Ezt Nagy László, az MVM Veszprém csapatkapitánya mondta a kézisek köszöntésén hétfőn este az aréna előtt.

A szolgáltató marad, a számla azonban új lesz

Április 1-től megkezdi működését a már bejegyzett Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.

Így bújik gondozójához egy 5 kilós tigris

Immár több mint 5 kilós Borisz, a Veszprémi Állatkert hím szibériai kistigrise, aki szemmel láthatóan jól érzi magát gondozója féltő ölelésében.

Na-Bed