Eltiltották, mégis vezetett

Írta:  8200 Veszprém január 08 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprémben a Budapest úton egy Volkswagen típusú személygépkocsit és az azzal közlekedő berhidai férfit ellenőriztek a rendőrök a hétvégi éjszakán. 

A sofőr adatainak ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A berhidai lakost a rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, három főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Négy személyt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, egy személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Ezt már olvasta!?

2016. február 28-ig kidolgoznak az országos gyorsforgalmi, fő- és mellékút hálózatra egy középtávú felújítási finanszírozási programot.

Tudta, hogy tízezer forintból kihozható egy repülős kirándulás?

Szeretné kipróbálni a repülést, de elérhetetlennek tartja ezt az álmát? Pedig lehet, hogy olcsóbb, mint gondolná.

A hétvégén térünk át a nyári időszámításra

Vasárnap hajnal 2 órakor 3 órára kell előreállítani az órákat, emiatt a közösségi közlekedés menetrendje is változik.

Különleges tehetségkutató tábort és művészeti fesztivált rendeznek gyerekeknek Kapolcson június 17. és 25. között.

Ötödik alkalommal keresik a mindennapok hőseit

Idén is 4+1 tevékenységi körben – egészségügy, tűzoltó/katasztrófavédelem, rendőr, szociális munkás – lehet leadni a szavazatokat.

Na-Bed