Eltiltották, mégis vezetett

Írta:  8200 Veszprém január 08 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprémben a Budapest úton egy Volkswagen típusú személygépkocsit és az azzal közlekedő berhidai férfit ellenőriztek a rendőrök a hétvégi éjszakán. 

A sofőr adatainak ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A berhidai lakost a rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, három főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Négy személyt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, egy személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Ezt már olvasta!?

Választás 2018 - Hivatalosan befejeződött a szavazás

Azok a szavazni akarók, akik már a sorban állnak, még leadhatják voksukat.

Még három hónapig fizethetünk a régi 2000 és 5000 forintos bankjegyekkel

2017. augusztus 1-től már csak a megújított barna 2000 és sárga 5000 forintos bankjegyekkel lehet fizetni a vásárlások során.

Jótékonysági előadás

A Petőfi Színház és Veszprém város önkormányzata jótékonysági estet szervez, melynek bevételét az olaszországi busztragédia túlélőinek és az áldozatok családjaina ajánlja fel.

Új tűzoltóparancsnokok Veszprém megyében

Két hivatásos tűzoltó-parancsnokság élére is új vezető került 2018. augusztus 1-jén Veszprém megyében.

Fokozott rendőri jelenlét az iskoláknál

Elősegítik a gyermekek biztonságos közlekedését, úttesten való áthaladását, s fokozott figyelmet fordítanak a gépjárművezetők jogkövető magatartásának ellenőrzésére.

Na-Bed