A készpénzt eltették, a táskát fegyújtották Fotó: police.hu

A készpénzt eltették, a táskát fegyújtották

Írta:  8200 Veszprém január 26 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Két fiatal egy veszprémi aluljáróban fényes nappal tépte ki egy idős férfi kezéből a táskáját.

Két hajmáskéri férfit gyanúsítanak a rendőrök a kifosztással, akik egy veszprémi aluljáróban egy idős férfitól elvették a táskáját.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves és egy 20 éves férfi ellen. Az eljárás adatai szerint a két személy megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. január 24-én délelőtt Veszprémben egy aluljáróban kitépték egy idős férfi kezéből a táskáját, majd elmenekültek a helyszínről. A támadók a táskában talált készpénzt magukhoz vették, majd a táskát a számukra nem hasznosítható tárgyakkal, iratokkal együtt felgyújtották, és az utcán hagyták.

A rendőrök a bejelentést követő adatgyűjtés eredményeként két órán belül elfogták és előállították a két férfit a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított készpénzt a rendőrök lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták. A 18 éves és 20 éves hajmáskéri lakosok ellen kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a két férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezt már olvasta!?

A múlt év szeptember-novemberében 284 ezer volt a munkanélküliek száma.

Olaszfalut ellepte a hó

Az elmúlt napokban több centiméter hó hullott a bakonyi falura. Egy olvasónk élménybeszámolót küldött a helyszínről.

Nagyjából 10 percre az egyiptomi légtértől tűnt el.

Sikeresnek értékelte az egész napos országos pedagógussztrájkot a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tartalmas programok a Költészet napjához kapcsolódva

Versmondásért színházjegyet adnak a költészet napján Veszprémben.

Na-Bed