Dulakodás a hotel folyosóján

Írta:  8200 Veszprém február 22 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Bíróság elé állítási javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást.

Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik szálláshelyén 2017. január 31-én késő este egy 22 éves mándoki férfi szóvá tette a szállóban lévő két 22 éves és egy 24 éves jászfényszarui férfi hangos szórakozását, melynek eredményeként a hotel folyosóján vitába, majd dulakodásba keveredtek. A bántalmazás során a mándoki férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A szálloda vezetőjének bejelentését követően a négy férfit a helyszínre érkező rendőrök elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A gyanúsítottak ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a veszprémi rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Ezt már olvasta!?

Több közteher mértéke csökken

Január elsejétől több lakossági és vállalati adó és más közteher mértéke is csökken, nő a minimálbér és a szakmunkás bérminimum.

Így változtak a kéménysepréssel kapcsolatos szabályok

A kéményseprői közfeladat átvételének napján elindult a katasztrófavédelem kéményseprőipari tevékenységét bemutató honlap.

Eredményes matekosok

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány az idei tanévben is megrendezi a Zrínyi Ilona kétfordulós matematikaversenyt. Íme, a legjobb megyei eredmények. 

Programokban gazdag december a Veszprémi Petőfi Színházban

Egy új, a megyeszékhelytől távolabb lévő fiatalok színházba jutását támogató új bérletet is bevezetett a teátrum. 

Szombaton Bereczki Zoltán, az MDC és Radics Gigi lép a Napsugár strand színpadára.

Na-Bed