Dulakodás a hotel folyosóján

Írta:  8200 Veszprém február 22 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Bíróság elé állítási javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást.

Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik szálláshelyén 2017. január 31-én késő este egy 22 éves mándoki férfi szóvá tette a szállóban lévő két 22 éves és egy 24 éves jászfényszarui férfi hangos szórakozását, melynek eredményeként a hotel folyosóján vitába, majd dulakodásba keveredtek. A bántalmazás során a mándoki férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A szálloda vezetőjének bejelentését követően a négy férfit a helyszínre érkező rendőrök elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A gyanúsítottak ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a veszprémi rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Ezt már olvasta!?

Nyári szünet a bíróságokon

Pénteken kezdődik és augusztus 19-én ér véget a nyári ítélkezési szünet az ország bíróságain.

Díjazott négylábúak és vezetőik

Kiemelkedő munkájukért tárgyjutalomban részesített a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője két szolgálati ebet és vezetőiket az összevont megyei kutyás képzésen.

Így kerülje el a rossz élményeket karácsony közeledtével

Egy kis odafigyeléssel rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. A bevásárlások során vigyázzunk értékeinkre!

Biztonságosabbá válik a kerékpározás a Jutasi úton

Még ebben az évben elkészül a kerékpárút a belváros és a vasútállomás között, de Veszprém más területén is kedveznek a kerékpárosoknak.

Nyugodt legyen az ünnep

A megfelelő biztonsági szabályok betartásával a lakástüzek és az ebből fakadó tragédiák elkerülhetők - figyelmeztet a katasztrófavédelem.

Na-Bed