Egy veszprémi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Írta:  8200 Veszprém március 14 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy piros színű személyautó a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy gyalogosnak és még a lábára is ráhajtott. 

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú piros színű személygépkocsival 2017. február 28-án 7 óra 10 perckor Veszprém belterületén, a Cholnoky úton közlekedett az Almádi út felől a Budapest út irányába.

Az Ady Endre utcánál lévő körforgalomhoz érve a körforgalomba behajtva jobbra kanyarodott az Ady Endre utcára a Lóczy Lajos utca felé. A körforgalomból kihajtva nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogátkelőhelyen neki jobbról balra áthaladó gyalogosnak, melynek következtében a gépkocsi a jobb első kerekével a gyalogos bal lábán áthaladt, majd megállás nélkül tovább közlekedett. A gyalogos a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányság 88/428-022-es hívószámának 10-12-es mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán.

Ezt már olvasta!?

Januártól még nem kötelező a Cégkapu

Januártól még nem kötelező a Cégkapu használata a gazdálkodó szervezeteknek.

Új kézbe kerülnek az iskolák

Az oktatási intézmények fenntartása mellett a működtetés is állami kézbe kerül 2017. január 1-jétől. A város továbbra is segíti a helyi oktatást.

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett

A 32 éves zirci férfit Veszprém belterületén kapcsolták le. 

Konkurenciát kapott a Tűztorony

Egy 25 méteres óriskerék üzemel az utcazene alatt az Óváros téren.

Az ország középső részén lévő Amatrice városában szerda hajnalban rengett a föld.

Na-Bed