Egy veszprémi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Írta:  8200 Veszprém március 14 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy piros színű személyautó a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy gyalogosnak és még a lábára is ráhajtott. 

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú piros színű személygépkocsival 2017. február 28-án 7 óra 10 perckor Veszprém belterületén, a Cholnoky úton közlekedett az Almádi út felől a Budapest út irányába.

Az Ady Endre utcánál lévő körforgalomhoz érve a körforgalomba behajtva jobbra kanyarodott az Ady Endre utcára a Lóczy Lajos utca felé. A körforgalomból kihajtva nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogátkelőhelyen neki jobbról balra áthaladó gyalogosnak, melynek következtében a gépkocsi a jobb első kerekével a gyalogos bal lábán áthaladt, majd megállás nélkül tovább közlekedett. A gyalogos a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányság 88/428-022-es hívószámának 10-12-es mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán.

Ezt már olvasta!?

Autónak ütközött a kerékpáros

A biciklis könnyebben megsérült. 

Jelentős városi projektek indulnak

Veszprém mindennapi életének számos területét befolyásoló beruházások kezdődnek hamarosan.

Csak hat áprilisi nap időjárása felelt meg a havi átlagnak

Rendkívül szélsőséges volt az időjárás az elmúlt hetekben.

Napelemeket gyártó cég kezdte meg működését Veszprémben

A vállalat új telephelyén 8 ezer háztartás számára elegendő napelemet gyárt évente.

Az ön gyereke is négyezer forint zsebpénzt kap?

Átlagosan havi négyezer forint zsebpénzből gazdálkodnak a magyar gyerekek.

Bakony Média névjegykártya