Egy nap alatt három ittas vezetőt fogtak el

Írta:  8200 Veszprém május 01 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a szolgálatot ellátó állomány tizenegy személyt fogott el.

A várpalotai járőrök 2017. április 30-án három olyan személygépkocsival közlekedő személyt vontak intézkedés alá, akiknél a helyszíni alkoholszondás ellenőrzések ittasságot jeleztek. A két várpalotai és egy mosonmagyaróvári sofőrt mintavételre előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra. Ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a szolgálatot ellátó állomány tizenegy személyt fogott el, közülük kilenc személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hét személyt állítottak elő, közülük három személyt ittas vezetés gyanúja miatt - közölte a rendőrség hétfőn délelőtt. 

Ezt már olvasta!?

Bábok a városházán

„Amit a Kabócáról feltétlen tudni kell…” címmel nyílt bábkiállítás a 15 éves Kabóca Bábszínházról a városháza aulájában kedden délelőtt.

Élőben közvetített agyműtétet a NatGeo

A páciens, a Parkinson-kórban szenvedő Greg Grindley, a körülményekhez képest jól van az altatás nélkül végrehajtott agysebészeti beavatkozás után.

Így kerülhetjük el a kéménytüzeket

Veszprém megyében a fűtési időszak egyik legjellemzőbb káreseménye a kéménytűz.

Életveszélyes állapotban van az egyik sérült

A várpalotai hintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt.

Gyermekellátási szolgáltatások és egészségügyi alapellátások is bővülnek

Egészségházra, óvodai bővítésre, valamint idős emberek segítésére is nyújtott be pályázatot az önkormányzat.

Na-Bed