Öt ittas vezetőt fogtak el

Írta:  8200 Veszprém június 11 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.
A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük egy főt rongáláson értek tetten. Hét személyt állítottak elő, köztük öt személyt ittas járművezetés gyanúja miatt.


A várpalotai járőrök 2017. június 10-én este egy személygépkocsival közlekedő férfit vontak intézkedés alá Várpalota belterületén. A helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt előállították mintavételre a Várpalotai Rendőrkapitányságra. Ellene – vezetői engedélyének bevonása mellett - járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az elmúlt 24 órában Balatonfüreden további három, Balatonalmádiban további egy járművezetővel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a Veszprém megyei járőrök - olvasható a police.hu oldalon. 

Ezt már olvasta!?

Dakar-győztesek a jövő heti veszprémi Hungarian Baja tereprali-versenyen

A résztvevők és a vendégek között Dakar-győztesek is lesznek a jövő pénteken és szombaton sorra kerülő 15. Hungarian Baja tereprali világkupa-versenyen, Veszprémben és környékén.

Gyorsfagyasztott zöldségeket hív vissza a Nébih

A cég a termékvisszahívást, partnerei értesítését haladéktalanul megkezdte, a több különböző márkát is érintő kivonást Európa szerte elindították.

40 millió forintos bírságot kapott az Invitel

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 40 millió forint bírságot szabott ki az Invitel Távközlési Zrt.-re.

Rendkívül kedvezőek a magyar gazdaság kilátásai

Idén és jövőre is 3 százalék fölött lehet a GDP bővülése.

Indul a hőmérsékleti hullámvasút

A jövő hét elején akár 15°C-ot is mérhetünk Veszprémben. Sokakat megvisel ez a változékony időjárás. 

Na-Bed