Öt ittas vezetőt fogtak el

Írta:  8200 Veszprém június 11 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.
A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük egy főt rongáláson értek tetten. Hét személyt állítottak elő, köztük öt személyt ittas járművezetés gyanúja miatt.


A várpalotai járőrök 2017. június 10-én este egy személygépkocsival közlekedő férfit vontak intézkedés alá Várpalota belterületén. A helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt előállították mintavételre a Várpalotai Rendőrkapitányságra. Ellene – vezetői engedélyének bevonása mellett - járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az elmúlt 24 órában Balatonfüreden további három, Balatonalmádiban további egy járművezetővel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a Veszprém megyei járőrök - olvasható a police.hu oldalon. 

Ezt már olvasta!?

Ismét teljes szépségében ragyog a Bakonyi Ház

Megnyílt a Bakonyi Ház új állandó kiállítása és etnobotanikai kertje szombat délután, amelyhez kapcsolódva családi napot is tartottak.

Lassan vége a fűtési szezonnak

Ilyenkor érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat - hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem. 

A víz termékenységvarázsló erején alapszik a locsolkodás hagyománya

A húsvéti ünnepkörben nem csak húsvéthétfőn locsolkodtak, nagypénteken például az állatokat vitték füröszteni.

Biztonságban a vasútállomásokon

A Veszprém megyei pályaudvarokon és a megyében áthaladó szerelvényeken a biztonság az elsődleges.

Az adventi koszorú első fénye felmelegíti a szívünk

Hagyomány, hogy minden évben a Szentháromság téren gyúlnak fel a város adventi fényei.

Na-Bed