Baleset Veszprém határában Fotó: police.hu

Baleset Veszprém határában

Írta:  8200 Veszprém július 20 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Veszprémben.

Veszprém külterületén, a 8-as számú főúton közlekedett egy nő személygépkocsival 2017. július 19-én délután, haladása során összeütközött az előtte forgalmi okból megálló személygépkocsival. A baleset következtében két személy könnyebben megsérült.

Egy nő kerékpárral hajtott a 7342-es számú úton Lecencefalu külterületén. Haladása során egy jobbra ívelő lejtős útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve felett és az úttest melletti füves területre esett. A balesetben a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

A fentieken túl további három anyagi káros baleset helyszínénél intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök.

Ezt már olvasta!?

Megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

A szervezet általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A vásárlók mostantól az ország 197 járási hivatalában kérhetnek segítséget.

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Tizenöt éves a Wikipédia

Megalakulásának 15. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető nemzetközi enciklopédia, a Wikipédia.

Két nap alatt tizennyolc ittas vezető

Az elmúlt hétvégén igazoltatott sofőröknél több esetben is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda Veszprém megyében.

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Na-Bed