Rablás miatt keresik ezt a férfit

Írta:  8200 Veszprém augusztus 05 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy várpalotai dohányboltba ment be július 28-án, majd az eladót a készpénz átadására kényszerítette és távozott a helyszínről.

A Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 19050/402/2017. bűnügyi számon rablás bűntette miatt nyomozást folytat ismeretlen személy ellen.

Az elkövető Várpalotán, a Szent Imre úton lévő dohányboltba ment be 2017. július 28-án 21 óra 18 perckor, majd az eladót a készpénz átadására kényszerítette és távozott a helyszínről.

Az ismeretlen férfi 25-35 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű, „DENIM” feliratú kapucnis pulóvert és kék színű nadrágot viselt, arcát sál fedte.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható ismeretlen férfit vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-88-592-450-es telefonszámon vagy személyesen a Várpalotai Rendőrkapitányságon, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" számát vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikét.
 

 

 

Ezt már olvasta!?

Tarolt a hazai mozikban A Viszkis

Vasárnap estig több mint 65 ezer ember ült be a kilencvenes évek hírhedt bankrablójának, a viszkis rablónak az életét felelevenítő akciófilmre.

Közelebb kerülnek Veszprémhez a svéd bútorok

Ikea átvételi pont nyílik Veszprémben.

Havi 40 ezer forint bölcsődei támogatást kaphatnak a munkába álló szülők

A rendelkezésre álló közel 12 milliárd forintos forrásból három év alatt a program akár 10 ezer kisgyermekes szülőnek is segíthet a munkába való visszatérésben.

565 ezres látogatócsúccsal zárt a fesztivál

Idén a nagyszínpad sztárfellépőire csaknem 1 milliárd forinttal többet költöttek, mint a korábbi évben.

Menetrend szerinti hajóról mentettek a vízimentők

Balatonfüredről Siófokra tartó hajón lett rosszul egy 68 éves férfi még csütörtökön délután.

Bakony Média névjegykártya