Megkerült az ellopott babakocsi

Írta:  8200 Veszprém augusztus 18 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Visszakapta a gazdája a dekorációként használt, nagy értékű babakocsit. 

A veszprémi rendőrök azonosították azt a nőt, aki a gyanú szerint eltulajdonította a dekorációként kihelyezett, nagy értékű, régiségnek számító tárgyat.

A rendőrségre bejelentés érkezett arról, hogy 2017. augusztus 7-én 15 és 16 óra között egy veszprémi étterem bejáratánál elhelyezett, régi típusú, dekorációs célt szolgáló babakocsit ismeretlen személy ellopott. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves veszprémi nőt, akit a helyi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki.

A helyi lakos otthonában megtartott házkutatás során a nyomozók megtalálták a több százezer forint értékű babakocsit, lefoglalták, majd 2017. augusztus 17-én délelőtt a sértettnek visszaadták - közölte a rendőrség. 

A 42 éves nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.
 

Ezt már olvasta!?

Pandák alvó nőt néznek a bambuszerdőben

Új kiállítás nyílt a belvárosi Szilágyi Lackó Utcagalériában.

Elmarad a korábbi években megszokott év eleji értékesítési akció.

Vállalkozói sikertörténetek Veszprém megyében

Rendhagyó pódiumbeszélgetés keretében mutatták be a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozói sikertörténeteket felvonultató kiadványát a napokban.

Nagyenyedi diákok

A Veszprémi Táncsics Mihály Szakiskola vendégeként a megyeszékhelyre érkezett egy nagyenyedi diákcsoport.

Huszonegy perces videó üzenetében Hamza bin Laden ostorozta az Egyesült Államokat.

Na-Bed