Baleset a telezöldnél Fotó: police.hu

Baleset a telezöldnél

Írta:  8200 Veszprém augusztus 26 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Veszprém belterületén, a Füredi úton, a Mártírok útja irányába közlekedett járművével egy férfi 2017.augusztus 25-én a déli órákban. A Stadion utca kereszteződéséhez érve járművével a forgalomirányító fényjelző készülék szabad jelzésére a kereszteződésébe hajtott, majd úgy kezdett balra, a Stadion utca felé kanyarodni, hogy közben nem biztosított elsőbbséget a szemből, egyenesen haladó személygépkocsinak és a járművek összeütköztek. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Monostorapáti belterületén gyalogos elütés történt 2017. augusztus 25-én reggel. Egy tehergépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elsodorta az útpadkán gyalogosan közlekedő személyt, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Pécselyen eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi az útkanyarulatban lesodródott az úttestről és a betonkorlátnak ütközött. A balesetben két személy könnyebben sérült - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezt már olvasta!?

A rendelet szabályozza az egyedi fogyasztásmérők alkalmazásának lehetőségét is.

A szolgáltató marad, a számla azonban új lesz

Április 1-től megkezdi működését a már bejegyzett Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.

Megújul az 500 forintos

2019. február 1-től lehet fizetni majd az új 500 forintos címlettel.

Hamis fizetési felszólításokra figyelmeztet a Magyar Telekom

Csalók hamis e-mailben fizetési felszólítást küldtek a Magyar Telekom nevében.

Véget ért a tűzgyújtási tilalom

A Földművelésügyi Minisztérium kedd este azonnali hatállyal feloldotta a Magyarország teljes területére március 3-án elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat.

Na-Bed