Baleset a telezöldnél Fotó: police.hu

Baleset a telezöldnél

Írta:  8200 Veszprém augusztus 26 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Veszprém belterületén, a Füredi úton, a Mártírok útja irányába közlekedett járművével egy férfi 2017.augusztus 25-én a déli órákban. A Stadion utca kereszteződéséhez érve járművével a forgalomirányító fényjelző készülék szabad jelzésére a kereszteződésébe hajtott, majd úgy kezdett balra, a Stadion utca felé kanyarodni, hogy közben nem biztosított elsőbbséget a szemből, egyenesen haladó személygépkocsinak és a járművek összeütköztek. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Monostorapáti belterületén gyalogos elütés történt 2017. augusztus 25-én reggel. Egy tehergépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elsodorta az útpadkán gyalogosan közlekedő személyt, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Pécselyen eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi az útkanyarulatban lesodródott az úttestről és a betonkorlátnak ütközött. A balesetben két személy könnyebben sérült - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezt már olvasta!?

Az amerikai hadsereg történelmi jelentőségű döntést hozott, megszüntet mindenféle korlátozást a női alkalmazottak katonai szerepvállalását illetően.
A parlagfűszezon még tart, de már a végéhez közeledik

Az allergiások a következő napokban számíthatnak még kellemetlen tünetekre.

A kanadai énekes, dalszerző és költő 82 éves volt.

Fagyos volt a reggel, de visszatér a kellemes tavasz

Hétfő reggelre a hétvégén fölénk érkező hideg levegő nyugalomba jutott, mélyre süllyedt a hőmérő higanyszála.

Jubiláló Bakonykarszt

Az országban az elsők között épült meg a Veszprémi Vízmű 120 évvel ezelőtt - ünnepelte a társaság, amely alkalomból egy múzeumot is átadtak.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika