Baleset a telezöldnél Fotó: police.hu

Baleset a telezöldnél

Írta:  8200 Veszprém augusztus 26 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Veszprém belterületén, a Füredi úton, a Mártírok útja irányába közlekedett járművével egy férfi 2017.augusztus 25-én a déli órákban. A Stadion utca kereszteződéséhez érve járművével a forgalomirányító fényjelző készülék szabad jelzésére a kereszteződésébe hajtott, majd úgy kezdett balra, a Stadion utca felé kanyarodni, hogy közben nem biztosított elsőbbséget a szemből, egyenesen haladó személygépkocsinak és a járművek összeütköztek. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Monostorapáti belterületén gyalogos elütés történt 2017. augusztus 25-én reggel. Egy tehergépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elsodorta az útpadkán gyalogosan közlekedő személyt, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Pécselyen eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi az útkanyarulatban lesodródott az úttestről és a betonkorlátnak ütközött. A balesetben két személy könnyebben sérült - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezt már olvasta!?

Rajzpályázatot hirdetett a színház

A Veszprémi Petőfi Színház Madarat tolláról című mesejátéka kapcsán rajzpályázatot hirdet óvodások és kisiskolások számára.

Március végén kátyúznak

A Polgármesteri Hivatal szakemberei megkezdték Veszprémben a téli útkárok felmérését ellenőrzik a belterületi utak, járdák állapotát.

Éjfél után 18 perccel született az új év első babája vidéken, Győr-Moson-Sopron megyében. 

Az OTP lett az év bankja 2016-ban

Az OTP lett a Mastercard - év bankja 2016 verseny fődíjasa.

Csökken az üzemanyagok ára

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Na-Bed