Illusztráció Illusztráció Fotó: Schober Andor – RSOE/Facebook/katasztrófavédelem

Családi ház tetőszerkezete égett szerda hajnalban

Írta:  8200 Veszprém szeptember 06 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Négyen menekültek ki Gyulafirátóton, a Bosnyákárok utcában található házból.

Szerdán, a hajnali órákban egy családi házhoz riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit. A helyszínen egy több mint száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. A beavatkozó tűzoltók 4 sugár, és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángok továbbterjedését, illetve oltás közben kihoztak egy gázpalackot az érintett családi ház melléképületéből.

Az épületből a tűzoltók kiérkezése előtt összesen négy fő menekült ki, a szomszédos épületből, biztonsági okokból két főt hoztak ki a tűzoltók. A káreset során egy fő könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Ezt már olvasta!?

Február 8-ig meghosszabbították(?) az érvényben lévő korlátozásokat

Kedden jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy az érvényben lévő, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendelet december 10. helyett 2021. február 8-ig hatályos. FRISSÍTVE: a Kormány cáfolta a hírt!

Így változtak a kéménysepréssel kapcsolatos szabályok

A kéményseprői közfeladat átvételének napján elindult a katasztrófavédelem kéményseprőipari tevékenységét bemutató honlap.

Minden második ember rendelkezik adója 1+1 százalékáról

Az előző évben 32 milliárd elvi keretből 14,5 milliárdot ajánlottak fel az adózók valamilyen célra.

Bővült a szibériai kőszáli kecskék csapata

Egyre jobban dübörög a tavasz az Veszprémi Állatkertben. Németország fővárosából Berlinből érkezett hozzánk négy fiatal szibériai kőszáli kecske. 

Egyirányúsítják az utat az állatkerthez

A Kiskőrösi utcáról csak megközelíteni lehet a Gulyadombot.

Bakony Média névjegykártya