Kábítószer-ültetvényt számoltak fel

Írta:  8200 Veszprém szeptember 08 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A felsőörsi ingatlan pincéjéből több mint 100 tő kábítószergyanús növényt foglaltak le.

A Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök összehangolt akció során fogtak el három férfit Felsőörsön.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársainak információi alapján a Veszprém megyei nyomozók és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály rendőrei 2017. szeptember 8-án hajnalban közösen intézkedtek egy felsőörsi ingatlannál a 40 éves N. László, a 34 éves L. József Milán és a 21 éves L. Olivér győri lakosokkal szemben. A nyomozók a 40 éves N. László által bérelt felsőörsi pincében tartott helyszíni szemle során több mint 100 tő cannabis gyanús növényt találtak.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság N. László ellen kábítószer birtoklása bűntett, a 34 éves és 21 éves győri gyanúsítottak ellen - szabadlábon hagyásuk mellett - kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, amit a későbbiekben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat le. A lefoglalt élő növények hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatják meg.

A nyomozók - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek N. László előzetes letartóztatásának indítványozására. 

Ezt már olvasta!?

Elvették a jogosítványát, erre ittasan vezetett

Fogdában töltötte az éjszakát. 

Január 1-jétől kötelező az online kassza

A korábban tervezett szeptember végi időpont helyett egységesen 2017. január 1-jétől lesz kötelező az online kassza használata.

A mezei tücsök lett a 2016 rovara

A Magyar Természettudományi Múzeum blogján lehetett szavazni.

Eltiltották, mégis vezetett

Veszprémben a Budapest úton egy Volkswagen típusú személygépkocsit és az azzal közlekedő berhidai férfit ellenőriztek a rendőrök a hétvégi éjszakán. 

A szabadtéri tüzek megelőzhetők

A folyamatosan enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak, amelyek között a száraz gallyak elégetése is szerepel. 

Na-Bed