Csoportos rablás a veszprémi éjszakában Fotó: police.hu

Csoportos rablás a veszprémi éjszakában

Írta:  8200 Veszprém október 12 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ön is járt már itt, ahol hárman támadtak egy emberre szerda hajnalban, rugdosták, majd elvitték a táskáját. 

2017. október 11-én hajnalban értesítette a rendőrséget a sértett, hogy Veszprém belvárosában megtámadták, több alkalommal fejbe rúgták, majd megszerezték táskáját, amelyben személyes iratai és több ezer forint készpénze volt.


Fotó: police.hu

 

A veszprémi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként és a térfigyelő kamerák felvételei alapján négy órán belül elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, a 24 éves L. Gyulát, a 23 éves S. Krisztiánt, valamint egy 15 éves fiatal veszprémi lányt. Mindhármukat - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására - közölte a rendőrség.

 

Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. 

 

Ezt már olvasta!?

Rajzpályázata általános- és középiskolás diákok részére a VeszprémFest részeként

A VeszprémFest az elmúlt két év sikerén felbuzdulva idén is rajzpályázatot hirdet a Veszprémben található általános- és középiskolák diákjai számára.

Díjazták az év legjobb szálláshelyeit

Kiosztották az Év szállása 2015 verseny díjait: több mint 300 ezer vendégértékelés és 60 ezer szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján az idén a négycsillagos superior Hotel Kapitány Sümeg vehette át az Év Szállásának járó elismerést - közölte a versenyt elindító Szallas.hu portál az MTI-vel csütörtökön.

A szűk utcákban elmaradhat a hulladékürítés

A város fő közlekedési útjai járhatóak a járdák és lépcsők síkosságmentesítését is folyamatosan végzi a szolgáltató.

Tevék érkeztek a Veszprémi Állatkertbe

Három új lakóval bővült az állatkert teveállománya.

Veszprémbe érkezett a toborzó országfutás

A rendezvény célja elsősorban a katonai hivatás népszerűsítése.

Na-Bed