A temetők ellenőrzése állt a fókuszban Fotó: police.hu

A temetők ellenőrzése állt a fókuszban

Írta:  8200 Veszprém november 02 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR programjának legutóbbi állomása 2017. október 31-én Dózsaváros és Csatár-hegy városrészek voltak. 

A szolgálat megkezdése előtti eligazítást a Dózsavárosi Polgárőr Egyesület irodájában tartották a szolgálatba beosztott rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők számára. A lakossági kapcsolattartásra épülő szolgálati forma keretében az öt csoportba beosztott állomány arra törekedett, hogy megismerje a településrészen lakók problémáit, illetőleg prevenciós információkat közvetítsen a részükre. Figyelemmel a mindenszentek és halottak napja időszakára a szolgálat fő célja a Dózsavárosi Temető ellenőrzése, az idős temetőlátogatók segítése volt, de egy-egy csoport szolgálata során a Vámosi úti, az Alsóvárosi és a Jeruzsálem-hegyi temetőket is érintette.

Az egyenruhások felhívták a temetőben tartózkodók figyelmét értékeik védelmére, a gépjárművel érkezőket figyelmeztették, hogy az utastérben ne hagyjanak értékeket, amíg az autótól távol vannak, illetőleg tájékoztatást adtak az ideiglenes forgalmirend-változásokról.

A megszólítottak pozitívan fogadták a felvilágosítást és a megelőzési ajánlásokat. 

Ezt már olvasta!?

Az egyház és a nemzet szolgálata egymást erősíti

Márfi Gyula veszprémi érsek aranymiséjét tartották meg hétfőn a veszprémi Szent Mihály-bazilikában.

A dob szerda már a múlté

Az önkormányzat elindította a “Randi szerda” elnevezésű programját, amikor is a veszprémi fiatal párok jelentős kedvezménnyel szórakozhatnak.

Lezárták a Felsőörs felé vezető útszakaszt

Összeütközött egy kisteherautó és egy gépkocsi szerda délelőtt Veszprém megyében, a Veszprém és Felsőörs közötti úton, Felsőörs közelében. 

Alexander Van der Bellen nyerte az osztrák elnökválasztást - jelentette be hétfő délután az osztrák belügyminisztérium.

A közút nem versenypálya!

A tavasz a motoros, segédmotoros, kerékpáros szezon kezdete - figyelmeztet a rendőrség.

Na-Bed