A temetők ellenőrzése állt a fókuszban Fotó: police.hu

A temetők ellenőrzése állt a fókuszban

Írta:  8200 Veszprém november 02 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR programjának legutóbbi állomása 2017. október 31-én Dózsaváros és Csatár-hegy városrészek voltak. 

A szolgálat megkezdése előtti eligazítást a Dózsavárosi Polgárőr Egyesület irodájában tartották a szolgálatba beosztott rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők számára. A lakossági kapcsolattartásra épülő szolgálati forma keretében az öt csoportba beosztott állomány arra törekedett, hogy megismerje a településrészen lakók problémáit, illetőleg prevenciós információkat közvetítsen a részükre. Figyelemmel a mindenszentek és halottak napja időszakára a szolgálat fő célja a Dózsavárosi Temető ellenőrzése, az idős temetőlátogatók segítése volt, de egy-egy csoport szolgálata során a Vámosi úti, az Alsóvárosi és a Jeruzsálem-hegyi temetőket is érintette.

Az egyenruhások felhívták a temetőben tartózkodók figyelmét értékeik védelmére, a gépjárművel érkezőket figyelmeztették, hogy az utastérben ne hagyjanak értékeket, amíg az autótól távol vannak, illetőleg tájékoztatást adtak az ideiglenes forgalmirend-változásokról.

A megszólítottak pozitívan fogadták a felvilágosítást és a megelőzési ajánlásokat. 

Ezt már olvasta!?

Gulya-domb, a veszprémi Normafa

Gizella királyné nevét vette fel a Gulya-dombon álló 22 méter magas kilátó. A hivatalos átadót csütörtök délelőtt tartották.

Ismeri ezt a férfit és nőt?

Egy veszprémi dohánybolt kasszájából vettek ki pénzt. 

A szorgalmat és a tehetséget támogatják

Négy veszprémi iskola összesen 2 millió forintos támogatásban részesül ebben az évben.

Így lesz még színesebb a város

Kuka festésre invitál Veszprém közüzemi szolgáltatója.

Az Eötvös Cirkusz hamarosan Révfülöpre érkezik

Ismerje meg ön és családja Harlequin varázslatos világát.

Na-Bed