A temetők ellenőrzése állt a fókuszban Fotó: police.hu

A temetők ellenőrzése állt a fókuszban

Írta:  8200 Veszprém november 02 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR programjának legutóbbi állomása 2017. október 31-én Dózsaváros és Csatár-hegy városrészek voltak. 

A szolgálat megkezdése előtti eligazítást a Dózsavárosi Polgárőr Egyesület irodájában tartották a szolgálatba beosztott rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők számára. A lakossági kapcsolattartásra épülő szolgálati forma keretében az öt csoportba beosztott állomány arra törekedett, hogy megismerje a településrészen lakók problémáit, illetőleg prevenciós információkat közvetítsen a részükre. Figyelemmel a mindenszentek és halottak napja időszakára a szolgálat fő célja a Dózsavárosi Temető ellenőrzése, az idős temetőlátogatók segítése volt, de egy-egy csoport szolgálata során a Vámosi úti, az Alsóvárosi és a Jeruzsálem-hegyi temetőket is érintette.

Az egyenruhások felhívták a temetőben tartózkodók figyelmét értékeik védelmére, a gépjárművel érkezőket figyelmeztették, hogy az utastérben ne hagyjanak értékeket, amíg az autótól távol vannak, illetőleg tájékoztatást adtak az ideiglenes forgalmirend-változásokról.

A megszólítottak pozitívan fogadták a felvilágosítást és a megelőzési ajánlásokat. 

Ezt már olvasta!?

Már ezen a nyáron életbe léphet a dróntörvény

Elkészült a magyar dróntörvény, amely idén nyáron léphet hatályba.

A nyaralásra is a sportcipőt pakolja el először

Rubint Réka szerint csak magunkra számíthatunk az életben és úgy látja, egyre többen választják az egészséges életmódot Magyarországon.

Kilencvenéves a brit uralkodó

Csütörtökön ünnepli 90. születésnapját II. Erzsébet királynő.

Diákok segítettek a fadíszítésben

A veszprémi hivatásos tűzoltók fogadták örömmel a segítséget és a rengeteg kézzel készített díszt.

A magyar fogyasztók 21 kategóriában értékelték a termékeket.

Na-Bed