Gyalogtúra az együttműködés jegyében

Írta:  8200 Veszprém november 06 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Roma származású diákokat vittek kirándulni a veszprémi rendőrök.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a Veszprémi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal együttműködve roma származású diákoknak szervezett kirándulást 2017. november 2-án a Tihanyi-félszigetre.

A program első részében a tanulók egy öt kilométeres gyalogtúrán ismerkedhettek meg a félsziget állat- és növényvilágával, geológiai érdekességeivel. Ezután meglátogatták az Apáti-hegyen álló, 2016-ban épült Őrtorony kilátót. A túra a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontban fejeződött be, ahol meleg ebéd várta a résztvevőket.

Délután a diákok a látogatóközpont filmvetítéssel egybekötött interaktív kiállítását tekintették meg, majd kézműves foglalkozáson vettek részt.

A program célja az volt, hogy a gyerekek számára tartalmassá tegye a szünidőt, egyben bővítse a természetről szerzett ismereteik.

Ezt már olvasta!?

Megkezdődött a tavaszi balatoni pontytelepítés

25-30 tonnányi 2-3 nyaras ponty kerül a Balatonba.

Hógömbben hangoldóhatunk az ünnepekre

Egy óriási "hógömb" épült az Óváros térre, amely számos programnak ad otthont a következő napokban.

Éjfélig lehet beadni a 2016. évi személyi jövedelemadó bevallást

Az ügyfélkapuval nem rendelkezők hétfőn este hatig az ügyfélszolgálaton, illetve éjfélig postán is beadhatják határidőn belül a személyi jövedelemadó bevallást.

Lezárult a Pannon Lapok Társasága belső vizsgálata

Cikkhamisítási ügyben indított belső vizsgálatot.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin, illetve bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. vasárnaptól.

Na-Bed