Gyalogtúra az együttműködés jegyében

Írta:  8200 Veszprém november 06 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Roma származású diákokat vittek kirándulni a veszprémi rendőrök.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a Veszprémi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal együttműködve roma származású diákoknak szervezett kirándulást 2017. november 2-án a Tihanyi-félszigetre.

A program első részében a tanulók egy öt kilométeres gyalogtúrán ismerkedhettek meg a félsziget állat- és növényvilágával, geológiai érdekességeivel. Ezután meglátogatták az Apáti-hegyen álló, 2016-ban épült Őrtorony kilátót. A túra a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontban fejeződött be, ahol meleg ebéd várta a résztvevőket.

Délután a diákok a látogatóközpont filmvetítéssel egybekötött interaktív kiállítását tekintették meg, majd kézműves foglalkozáson vettek részt.

A program célja az volt, hogy a gyerekek számára tartalmassá tegye a szünidőt, egyben bővítse a természetről szerzett ismereteik.

Ezt már olvasta!?

700 milliós fejlesztés a kerámiánál

Új gyártócsarnokot, raktárépületet és gyártóberendezéseket adtak át a kerámiatermékeket gyártó veszprémi Bakony Csoportnál.

Elismert közszolgálati tevékenység

Kosztin Erika munkáját a szakmai felkészültség, precíz, pontos munkavégzés jellemzi, melyet most Véghely-díjjal jutalmaztak a Köztisztviselők Napja alkalmából.

Föld napja a Veszprémvölgyben

Szombaton diákok érkeztek csoportosan. Vasárnap a családokat várják. 

Ízelítő a veszprémi piac áraiból

Az őstermelők 63 asztalon zöldséget, gyümölcsöt, savanyúságot, tojást, mézet, gombát, erdei termékeket, lekvárt, vágott baromfit, füstölt árut, tejtermékeket árulnak.

Na-Bed