Illusztráció Illusztráció Fotó: katasztrófavédelem

Melléképület égett Szentkirályszabadján

Írta:  8200 Veszprém november 07 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű, lakóépületként használt melléképület hétfő este a Veszprém megyei Szentkirályszabadja Ady Endre utcájában.

A káresethez a veszprémi és a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral rövid időn belül eloltották a tüzet. Ezután a tűzoltórajok átszellőztették és átvizsgálták az épületet, amelynek során egy már a kiérkezés előtt felrobbant, illetve egy tűz által érintett, de fel nem robbant gázpalackot is kihoztak az épületből.

A tűzeset során személyi sérülés nem történt, azonban az épület lakhatatlanná vált. Az ott életvitel szerűen élő embert lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonoknál helyezték el.

Ezt már olvasta!?

Január végéig azok dönthetnek a bevallási nyilatkozat mellett, akik 2015-ben kizárólag a munkáltatótól szereztek jövedelmet.

Baba-mama együtt mozog

Többféle tornát tartalmaz a kangatraining program, amely a babának és anyukának egyaránt hasznos lehet. Videó.

Megújul a rendelőintézet Kádártán

Ideiglenesen kizárólag Veszprémben látják el a betegeket.

Egy óra alatt mintegy 40-50 milliméternyi eső hullott vasárnap délután a megye északi részére.

Díjazták az év legjobb szálláshelyeit

Kiosztották az Év szállása 2015 verseny díjait: több mint 300 ezer vendégértékelés és 60 ezer szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján az idén a négycsillagos superior Hotel Kapitány Sümeg vehette át az Év Szállásának járó elismerést - közölte a versenyt elindító Szallas.hu portál az MTI-vel csütörtökön.

Na-Bed