Le akart lépni a foglalóval

Írta:  8200 Veszprém november 15 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi sértett átutalással egyenlítette ki egy autó foglalóját. Ezt követően elérhetetlenné vált az "eladó"!

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy egy internetes oldalon közzétett egy használt gépkocsit kínáló hirdetést. A veszprémi sértett 2017. november 9-én felvette a kapcsolatot a közzétevő személlyel, és jelezte felé vételi szándékát. A vételárban és a foglaló összegében megállapodva a sértett százezer forintot utalt át a hirdető bankszámlájára, aki ezután törölte a hirdetést, majd a megadott telefonszámon már nem volt elérhető. A sértett által remélt adásvétel így elmaradt és az általa fizetett foglalót sem kapta vissza.

A veszprémi rendőrök adatgyűjtésének eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2017. november 13-án budapesti lakásában elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomásában a budapesti férfi elmondta, hogy a hirdetésben kínált autóval nem rendelkezik, az aukciós oldalon közzétett fotót az internetről töltötte le.

A 24 éves férfival szemben –szabadlábon hagyása mellett- csalás vétség meglapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Keressen minket a Bakony Expon!

Nézzen bele a szerkesztőségi munkába, fogadja el a Veszprém Körzeti Szuperinfóval közös ajándékunkat, vagy vegyen részt játékainkon.

Ön is lehet életmentő

Az egész országra kiterjedő „Hősképzést” indít az Országos Mentőszolgálat. 

A lépcsőházak varázsa

Ki mondta, hogy egy lépcsőház csak sötét és nyomasztó lehet? Alovits Bálint gyűjteménye fővárosi Art Deco és Bauhaus stílusú csigalépcsőkről. Lenyűgöző!

Elhunyt George Michael

Az énekes-dalszerző világsztárt 53 éves korában, angliai otthonában érte halál.

Július végéig tart nyitva a Magyar Nemzeti Galériában a Picasso - Alakváltozások, 1895-1972 című kiállítás.

Na-Bed