Le akart lépni a foglalóval

Írta:  8200 Veszprém november 15 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi sértett átutalással egyenlítette ki egy autó foglalóját. Ezt követően elérhetetlenné vált az "eladó"!

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy egy internetes oldalon közzétett egy használt gépkocsit kínáló hirdetést. A veszprémi sértett 2017. november 9-én felvette a kapcsolatot a közzétevő személlyel, és jelezte felé vételi szándékát. A vételárban és a foglaló összegében megállapodva a sértett százezer forintot utalt át a hirdető bankszámlájára, aki ezután törölte a hirdetést, majd a megadott telefonszámon már nem volt elérhető. A sértett által remélt adásvétel így elmaradt és az általa fizetett foglalót sem kapta vissza.

A veszprémi rendőrök adatgyűjtésének eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2017. november 13-án budapesti lakásában elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomásában a budapesti férfi elmondta, hogy a hirdetésben kínált autóval nem rendelkezik, az aukciós oldalon közzétett fotót az internetről töltötte le.

A 24 éves férfival szemben –szabadlábon hagyása mellett- csalás vétség meglapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Ingyenes lesz a kéményseprés

Ingyenes lesz a kötelező kéményellenőrzés és -tisztítás július 1-jétől a lakosságnak, ennek költségeit az állam állja.

Újévi fogadás a megyeházán

A család határozza meg a jövőt és egyben a megmaradásunkat is jelenti – erről is beszélt Polgárdi Sándor evangélikus esperes a megyeházán rendezett újévi fogadáson. 

Visszatért a rendkívüli hideg Olaszország középső és déli részére.

Karácsony előtt a teljes honvédségi állománynak egységesen nettó 42 ezer forintnyi utalványt adnak.

Na-Bed