Illusztráció Illusztráció

Fának ütközött egy autó Eplénynél szombat hajnalban

Írta:  8200 Veszprém november 25 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közúti közlekedési baleset történt Eplény közelében. A térségben sűrű köd nehezíti a közlekedést.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi fának ütközött a 82-es számú főút 11. kilométerszelvényében, Eplény közelében 2017. november 25-én 5 óra 30 perckor. Az elsődleges információk szerint a baleset következtében egy személy megsérült. A közlekedési baleset helyszínelése idejére az érintett útszakaszon félpályás útlezárás volt érvényben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy körültekintően közelítsék meg a balesettel érintett útszakaszt, figyeljenek az előttük haladókra, a követési távolság megtartására! A rendőrség emellett felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a térségben sűrű köd nehezíti a közlekedést.
 

Ezt már olvasta!?

Szociális krízis fenyeget

Az adósok és családtagjaik otthonát ne lehessen elárverezni - javasolja a Jobbik.

Észt gasztronómiai napok kezdődtek

A Finnugor Kulturális Főváros programsorozat rendezvényeinek sorát szeptember 1-4 között a gasztro-kultúra jegyében újabb esemény színesíti.

Új mentőautók állnak szolgálatba májustól

 Májustól 169 új mentőautót állíthat szolgálatba az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) - közölte az OMSZ kommunikációs vezetője szombaton az MTI-vel.

Felhívás szünidei gyermekétkeztetésre

A hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek jogosultak.

Az emberi erőforrások minisztere 1115 egyetemi, illetve főiskolai hallgató részére adományozott köztársasági ösztöndíjat a 2016/2017-es tanévre.

Na-Bed