Eltűnt Ferenczi József

Írta:  8200 Veszprém november 28 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri egy 81 éves férfi eltűnése ügyében.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 81 éves Ferenczi József eltűnése miatt.

Az idős balatonalmádi férfi 2017. november 24-én 11 óra után a lakhelyéről a saját tulajdonát képező GOD-720-as forgalmi rendszámú fehér Seat Ibiza típusú személygépkocsijával ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Ferenczi József körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja őszes és kopaszodó. Eltűnésekor fekete vagy szürke melegítőt és fekete cipőt viselt.
eltűnés

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Ferenczi Józsefet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről, illetve a megadott rendszámú gépkocsiról információval rendelkezik, jelentkezzen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 06-88/438-711-es telefonszámán, vagy a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámokon.

 

Ezt már olvasta!?

Belekötött egy Suzuki tükrébe

Videón, ahogy egy részeg fiatalember vakmerően lerúgja egy Suzuki tükrét, majd elmenekül a helyszínről. Felismeri az elkövetőt?

Nem kell  megrohanni a boltokat a hosszú hétvége miatt, hétfőn normál nyitva tartás lesz a legtöbb üzletben. 

Október elején érkeznek az elmaradt hulladékszállítási számlák

Egyszerre kapjuk meg az áprilistól szeptemberig tartó időszakra a számlákat, de eltérő fizetési határidőkkel.

Jó tanácsok karácsonyi nagybevásárláshoz

Rengeteg megszívlelendő tanácsot gyűjtött össze a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, amivel elkerülhetők lehetnek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek.

Az internetfüggőség fokozatosan alakul ki a gyermekekben

Fontos, hogy a gyermekek a szülővel együtt tanulják meg a világháló használatát.

Na-Bed