Eltűnt Ferenczi József

Írta:  8200 Veszprém november 28 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri egy 81 éves férfi eltűnése ügyében.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 81 éves Ferenczi József eltűnése miatt.

Az idős balatonalmádi férfi 2017. november 24-én 11 óra után a lakhelyéről a saját tulajdonát képező GOD-720-as forgalmi rendszámú fehér Seat Ibiza típusú személygépkocsijával ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Ferenczi József körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja őszes és kopaszodó. Eltűnésekor fekete vagy szürke melegítőt és fekete cipőt viselt.
eltűnés

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Ferenczi Józsefet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről, illetve a megadott rendszámú gépkocsiról információval rendelkezik, jelentkezzen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 06-88/438-711-es telefonszámán, vagy a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámokon.

 

Ezt már olvasta!?

Óvja mérőóráját!

A fogyasztásmérőkkel kapcsolatos tudnivalókra hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal sajtótájékoztatóján.

Belestünk a szombaton nyíló Decathlonba

1500 négyzetméteren 40 sportot kiszolgálva nyit az ország 24. Decathlon sportáruháza Veszprémben, szombaton.

Fagypont körül a hőmérséklet

Az éjszakai órákban fokozatosan melegedett a levegő, de csak reggelre érte el a fagypontot, így a lehulló csapadék ónos eső formájában ért talajt.

Az OTP lett az év bankja 2016-ban

Az OTP lett a Mastercard - év bankja 2016 verseny fődíjasa.

Na-Bed