Eltűnt Ferenczi József

Írta:  8200 Veszprém november 28 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri egy 81 éves férfi eltűnése ügyében.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 81 éves Ferenczi József eltűnése miatt.

Az idős balatonalmádi férfi 2017. november 24-én 11 óra után a lakhelyéről a saját tulajdonát képező GOD-720-as forgalmi rendszámú fehér Seat Ibiza típusú személygépkocsijával ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Ferenczi József körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja őszes és kopaszodó. Eltűnésekor fekete vagy szürke melegítőt és fekete cipőt viselt.
eltűnés

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Ferenczi Józsefet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről, illetve a megadott rendszámú gépkocsiról információval rendelkezik, jelentkezzen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 06-88/438-711-es telefonszámán, vagy a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámokon.

 

Ezt már olvasta!?

Magyarországgal ismerkednek a belga fiatalok Veszprémben

Belga cserediákok érkeztek városunkba. Elsőként a polgármesterrel találkoztak, akit az Európai Unió és Magyarország kapcsolatáról is faggattak.

A jégről mentést gyakorolták

A hideg időnek köszönhetően egyre többen merészkednek a jégre. Könnyebb megelőzni a bajt, mint menteni.

Tízmilliárdos fejlesztés a Valeo Auto-Electric veszprémi üzemében

A beruházás raktártechnológia fejlesztést és új termékek gyártásának bevezetését hozza magával és legalább 180 új munkahelyet teremt.

Folyamatos fejlődés

Harminc éves születésnapját ünnepelte a veszprémi Prospektus Nyomda.

Ne lepődjön meg, ha a Főgáztól kap számlát

Átvette a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz az E.on 600 ezer lakossági földgázfogyasztóját január 1-jén.

Na-Bed