Öt ittas járművezetőt fogtak vasárnap

Írta:  8200 Veszprém december 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összesen tíz személyt állítottak elő a megye rendőrei a hét utolsó napján, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat főt fogott el, köztük öt személyt ittas vezetésen értek tetten.

Tíz személyt állítottak elő, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Veszprém belterületén egy személygépkocsit vezető berhidai férfi és egy gépjárművével közlekedő várpalotai férfi esetében alkalmazott alkoholszonda mutatott pozitív értéket 2017. december 3-án. Őket előállították mintavételre a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Fentieken kívül a Veszprém megyei rendőrök további egy esetben büntető feljelentést tettek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt, további két személlyel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.
 

Ezt már olvasta!?

Beteg gyerekeket látogatott az igazi finn Mikulás

Hat napot tartózkodik Magyarországon Joulupukki, természetesen a Finnugor népek kulturális főváros címet idén viselő Veszprémbe is ellátogatott szombaton.

Balassagyarmaton és Mátraházán volt szükség erre.

Vigyázat! Tanuló!

Egy tanulóvezetőnek a veszélyes szituációkat is gyakorolnia kell, de mikor jön el az a pillanat, amikor az oktatónak közbe kell lépnie? Videó készült egy kétséges helyzetről.

Tíz új mérési pont a megyében

Kedd reggel 8 órától üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok.

Magyarországon az okostelefon tulajdonosok 29 százaléka tartja magát telefonfüggőnek

Ez jelentősen elmarad a 42 százalékos régiós átlagtól.

Na-Bed