Öt ittas járművezetőt fogtak vasárnap

Írta:  8200 Veszprém december 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összesen tíz személyt állítottak elő a megye rendőrei a hét utolsó napján, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat főt fogott el, köztük öt személyt ittas vezetésen értek tetten.

Tíz személyt állítottak elő, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Veszprém belterületén egy személygépkocsit vezető berhidai férfi és egy gépjárművével közlekedő várpalotai férfi esetében alkalmazott alkoholszonda mutatott pozitív értéket 2017. december 3-án. Őket előállították mintavételre a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Fentieken kívül a Veszprém megyei rendőrök további egy esetben büntető feljelentést tettek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt, további két személlyel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.
 

Ezt már olvasta!?

Foglalkoztatási együttműködés jött létre a megyében

A helyi kis- és nagyvállalatok kézzelfogható segítséget kapnak a működésükhöz és fejlesztéseikhez szükséges munkerőigények kielégítéséhez.

Meghallgatást tart a színház

A Veszprémi Petőfi Színház meghallgatást hirdet Huszka Jenő Bob herceg című operettjének Annie szerepére.

Tovább korszerűsödött a veszprémi vívószakosztály

A helyi vívószakosztályban jelenleg több mint félszáz iskolás korú gyermekkel edzenek kezdő és haladó csoportban.

Vigyázat! Tanuló!

Egy tanulóvezetőnek a veszélyes szituációkat is gyakorolnia kell, de mikor jön el az a pillanat, amikor az oktatónak közbe kell lépnie? Videó készült egy kétséges helyzetről.

Ma indul az elektronikus zenei fesztivál

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely ma kezdődik Zamárdiban. 

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika