Engedély nélkül, ittasan vezetett

Írta:  8200 Veszprém december 05 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A jármű tulajdonosa közben mellette ült. 

Az eljárás adatai szerint 2017. december 4-én, nem sokkal éjfél után Balatonalmádi belterületén egy 23 éves helyi férfi úgy közlekedett ismerőse járművével - aki szintén a gépkocsiban ült -, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az intézkedő rendőrök a 23 éves férfit előállították mintavételre a helyi rendőrkapitányságra.

P. D. Jánossal szemben a rendőrök az engedély nélküli vezetés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, továbbá büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jármű tulajdonosa, H. Krisztina ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentés készül - közölte a rendőrség. 

Ezt már olvasta!?

Erős a lakossági bizalom

Sok célt fogalmaztunk meg a 2015-ös esztendőre, melyek mindegyikében sikerült eredményeket elérnünk - fogalmazott évértékelőjében a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője.

Dinoszauruszok érkeznek a Veszprémi Állatkertbe

A látogatók a nyár elejétől találkozhatnak az óriási őslényekkel.

Nevelőszülők napja az állatkertben

Több mint négyszázan fogadták el az intézmény meghívását. 

Karácsonykor is ingyenesen hívható a lelkielsősegély-szolgálat

Évente nagyjából százezeren fordulnak hozzájuk.

Múltidéző bábok

Bemutatóval és kiállítás megnyitóval vette kezdetét a Kabóca Bábszínház fennállásának 15. évfordulóját ünneplő programsorozat.

Na-Bed