Engedély nélkül, ittasan vezetett

Írta:  8200 Veszprém december 05 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A jármű tulajdonosa közben mellette ült. 

Az eljárás adatai szerint 2017. december 4-én, nem sokkal éjfél után Balatonalmádi belterületén egy 23 éves helyi férfi úgy közlekedett ismerőse járművével - aki szintén a gépkocsiban ült -, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az intézkedő rendőrök a 23 éves férfit előállították mintavételre a helyi rendőrkapitányságra.

P. D. Jánossal szemben a rendőrök az engedély nélküli vezetés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, továbbá büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jármű tulajdonosa, H. Krisztina ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentés készül - közölte a rendőrség. 

Ezt már olvasta!?

Látássérültek segítettek a tűzoltóknak

Ismét közös gyakorlatot tartott a Vakok és Gyengénlátók Veszprémi Egyesülete és a Veszprémi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság.

Hatezerszeres nyereményt húzott be egy veszprémi fogadó

250 forintból varázsolt 1 millió 534 ezer 688 forintot egy veszprémi sportfogadó a hétvégén. Profi vagy mázlista? Mutatjuk, milyen mérkőzésekre tippelt. 

Jótékonysági aukció

Az árverésen befolyt összeget három veszprémi segítő szervezet, a Kozmutza Flóra Alapítvány, az Auti Spektrum Egyesület valamint a Bárczi Caritas Alapítvány kapja majd meg.

Filctollal írta fel a rendszámot

Egy házilag készített, papírlapra filctollal írt rendszámot ragasztott az eredeti jelzésre a sofőr.

Na-Bed