Engedély nélkül, ittasan vezetett

Írta:  8200 Veszprém december 05 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A jármű tulajdonosa közben mellette ült. 

Az eljárás adatai szerint 2017. december 4-én, nem sokkal éjfél után Balatonalmádi belterületén egy 23 éves helyi férfi úgy közlekedett ismerőse járművével - aki szintén a gépkocsiban ült -, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az intézkedő rendőrök a 23 éves férfit előállították mintavételre a helyi rendőrkapitányságra.

P. D. Jánossal szemben a rendőrök az engedély nélküli vezetés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, továbbá büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jármű tulajdonosa, H. Krisztina ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentés készül - közölte a rendőrség. 

Ezt már olvasta!?

TEK-es akció Eplényben

A veszprémi rendőrök felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a 22 éves eplényi férfit.

Jó évet zárt a közüzemi szolgáltató

Bevált a város fenntartási feladatok 2015-ben elindított integrációja, ezt mutatja a panaszos bejelentések számának idei csökkenése.

Navracsics: válaszút előtt áll az Európai Unió integrációja

El kell dönteni, hogy a nemzetállamiság vagy az európai államiság irányába haladjon tovább a szervezet - mondta Navracsics Tibor uniós biztos pénteken Veszprémben.

A reklámok zöme a nőket célozza meg

Az ide sorolható hirdetések csaknem fele a szépségápolási szektorhoz kötődött, de a férfiaknak szóló reklámok között is ez a kategória fordult elő a legmagasabb arányban.

Megjelent az első egységes csomagolásban kapható cigaretta

Eltűntek a védjegyek, grafikai szimbólumok és képi megjelenítések.

Na-Bed