Halálos baleset a 8-ason

Írta:  8200 Veszprém december 14 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém felől Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó és egy tehergépkocsi ütközött össze a 8-as számú főút 44. kilométerszelvényében, Litér közelében 2017. december 14-én 16 óra 35 perckor. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, egy fő pedig súlyos sérülést szenvedett - tájékoztatott a rendőrség. 

Korábban félpályán haladhatott a forgalom, azomban a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kisteherautóba két ember beszorult, az egyikük meghalt, a másikat a műszaki mentést végző veszprémi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és munkahengerekkel szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. 

 

Ezt már olvasta!?

Polgármestert választottak Dabronyban a hétvégén.

A hatóságok egymásra mutogatnak, a százezreket bukó utasokat viszont nem vigasztalja, hogy igazából senki nem illetékes.

Sikerrel zárult jótékony akciók

A karitatív megmozdulások eredményeképp beteg gyermekeket, egészségügyi dolgozókat, valamint rászoruló családokat is sikerült támogatni a Fidelitas Veszprémi Csoportjának.

Megújul a foci pálya

Az NB III-ba feljutó Veszprém Ajkán játssza hazai mérkőzéseit a szezon elején.

Zsarolóvírus támad! Riasztást adtak ki!

Riasztást adott ki a Kormányzati Eseménykezelő Központ a Locky nevű zsarolóvírus új változatának megjelenése és terjedése miatt.

Na-Bed