Halálos baleset a 8-ason

Írta:  8200 Veszprém december 14 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém felől Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó és egy tehergépkocsi ütközött össze a 8-as számú főút 44. kilométerszelvényében, Litér közelében 2017. december 14-én 16 óra 35 perckor. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, egy fő pedig súlyos sérülést szenvedett - tájékoztatott a rendőrség. 

Korábban félpályán haladhatott a forgalom, azomban a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kisteherautóba két ember beszorult, az egyikük meghalt, a másikat a műszaki mentést végző veszprémi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és munkahengerekkel szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. 

 

Ezt már olvasta!?

Megújult a bakonybéli Pannon Csillagda űrkutatást bemutató tárlata

A Hold- és a Mars-kutatásba is bepillantást nyerhetnek a látogatók.

Az ország középső részén lévő Amatrice városában szerda hajnalban rengett a föld.

Csökkent az üzemanyagok ára

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Életének 76. évében váratlanul elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, klarinétos, a Benkó Dixieland Band alapítója.

Árokba hajtott egy autó Veszprém közelében

A 82-es főutat teljes szélességében lezárták.

Na-Bed