Halálos baleset a 8-ason

Írta:  8200 Veszprém december 14 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém felől Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó és egy tehergépkocsi ütközött össze a 8-as számú főút 44. kilométerszelvényében, Litér közelében 2017. december 14-én 16 óra 35 perckor. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, egy fő pedig súlyos sérülést szenvedett - tájékoztatott a rendőrség. 

Korábban félpályán haladhatott a forgalom, azomban a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kisteherautóba két ember beszorult, az egyikük meghalt, a másikat a műszaki mentést végző veszprémi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és munkahengerekkel szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. 

 

Ezt már olvasta!?

Három lépésben 50 százalékos, illetve egyszeri 30 százalékos béremelést kapnak.

Robbantások Brüsszelben

Robbanás történt egy brüsszeli metróállomáson és az uniós intézmények közelében kedd reggel. Magasabb fokozatú terrorkészültség Magyarországon.

Biztonságban az ünnepek alatt

A rendőrség az év végi ünnepek előtt idén is külön felhívja a lakosság figyelmét értékeik fokozottabb védelmére, az áldozattá válás elkerülésére. 

Állati extrém cirkusz a városban

Veszprémbe érkezett a Richter Flórián Cirkusz, amelynek műsora varázslatos kikapcsolódást garantál az egész családnak.

Rendőrök jártak az iskolában

A biztonságos közlekedésre hívta fel a veszprémi Deák iskola elsős tanulóinak figyelmét a rendőrség.

Na-Bed