Halálos baleset a 8-ason

Írta:  8200 Veszprém december 14 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém felől Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó és egy tehergépkocsi ütközött össze a 8-as számú főút 44. kilométerszelvényében, Litér közelében 2017. december 14-én 16 óra 35 perckor. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, egy fő pedig súlyos sérülést szenvedett - tájékoztatott a rendőrség. 

Korábban félpályán haladhatott a forgalom, azomban a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Székesfehérvár felé közlekedőket a rendőrség Litér felé tereli.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kisteherautóba két ember beszorult, az egyikük meghalt, a másikat a műszaki mentést végző veszprémi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és munkahengerekkel szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. 

 

Ezt már olvasta!?

Nyolc hónapnyi szünet után feléledt az Etna, Európa legmagasabb és legaktívabb vulkánja, emiatt légiforgalmi riasztást adtak ki Szicíliában kedden.

Így változnak a menetrendek az ünnep alatt

A veszprémi helyi járatok menetrendje is változik a következő napokban. 

Ínycsiklandó ízeket kapott a város ünnepe

A Gizella Napok ünnepi hangulatát fokozza több kézműves termék is. Érkezik a Gizella sör, de lesz sörkifli és ünnepi sütemény is.

E-ON helyett Főgáz? Mit kell most tenni?

Az első FŐGÁZ számlát leghamarabb 2016 februárjában kapja meg a fogyasztó.

Fiatal tehetségek mutatkoznak be a Pannon UniFest fesztiválon

A 250 hazai és határon túli tehetség prózai, zenés, táncos produkciókkal, kisfilmekkel készül.

Na-Bed