Az ittas vezetők kiszűrése volt a cél

Írta:  8200 Veszprém december 20 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közel ötszáz gépkocsit állítottak meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a háromnapos ellenőrzés során.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján a 2017. december 15-17. között megtartott TISPOL Drugs & Alcohol kampány fő célja az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrése volt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a háromnapos ellenőrzés során közel ötszáz gépkocsit állítottak meg. A rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt a mért értéknek megfelelően három személlyel szemben büntetőeljárást, egy-egy sofőrrel szemben közigazgatási és szabálysértési eljárást indítottak, további két járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki. Három fővel szemben intézkedtek biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, helyszíni bírságot nyolc esetben szabtak ki és két szabálysértési feljelentéssel éltek.

 

Ezt már olvasta!?

Az elektronikus aláírás is érvényes, bizonyító erejű, és az unió egész területén elfogadott lesz a július elsején hatályba lépő új szabályozás szerint.

Az utazási kedvezményeket csak érvényes diákigazolvánnyal vagy ideiglenes diákigazolványnak minősülő igazolással lehet igénybe venni.

Kivívta az emberek tiszteletét

Lasztovicza Jenő nevét őrzi a megyeháza új konferenciaterme, melynek avatóünnepségét csütörtök délután tartották.

Demonstrációt hirdet a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) április 17-én vasárnapra - közölte a KASZ szerdán az MTI-vel.

A magyar lakosság 48 százaléka szívesen indítana saját céget, vagy betársulna egy már meglévő vállalkozáshoz.

Na-Bed