Ittasan vezetett, kidöntötte a villanyoszlopot

Írta:  8200 Veszprém január 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az új év első órájában történt a baleset. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Kamond belterületén személygépkocsijával közlekedett egy férfi 2018. január 1-jén 1 óra körül. Haladása során egy erősen balra ívelő útkanyarulatban ismeretlen okból lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt mintavételre előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Pápa külterületén közlekedett tehergépkocsijával egy ajkai lakos 2018. január 1-jén hajnalban. Eddig tisztázatlan körülmények között a sofőr a járművét balra kormányozta, mely során a nedves felületű úttesten megcsúszott, és árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szigliget lakott területén kívül közlekedett személygépkocsijával egy nő 2018. január 1-jén délután, mikor haladása során letért az úttestről és az úttal párhuzamosan futó patakmederbe sodródott. A baleset következtében a járműben anyagi kár keletkezett.

Ezt már olvasta!?

Elsőként mérték fel több mint 623 ezer, felső tagozatos és középiskolás diák fittségi állapotát 3000 iskolában.

Iszapömlés: másodfokú tárgyalás

Az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését és új eljárás lefolytatását kérte az ügyész a vörösiszapper másodfokú tárgyalásán, amely hétfőn kezdődött meg a Győri Ítélőtáblán.

Látta ezt a balesetet?

A május 29-én, vasárnap Gyulafirátótnál történt halálos kimenetelű motoros baleset eljáráshoz kérik a lakosság segítségét. 

Mennyiségileg vegyes, de minőségileg jó évjárat lehet az idei bor a szüret első tapasztalatai, a szőlős gazdák és borászok várakozásai alapján.

A biztos jövő költségvetése az idei

50 százalékkal több bevételre számíthat 2018-ban Veszprém, mint az előző évben.

Na-Bed