Ittasan vezetett, kidöntötte a villanyoszlopot

Írta:  8200 Veszprém január 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az új év első órájában történt a baleset. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Kamond belterületén személygépkocsijával közlekedett egy férfi 2018. január 1-jén 1 óra körül. Haladása során egy erősen balra ívelő útkanyarulatban ismeretlen okból lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt mintavételre előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Pápa külterületén közlekedett tehergépkocsijával egy ajkai lakos 2018. január 1-jén hajnalban. Eddig tisztázatlan körülmények között a sofőr a járművét balra kormányozta, mely során a nedves felületű úttesten megcsúszott, és árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szigliget lakott területén kívül közlekedett személygépkocsijával egy nő 2018. január 1-jén délután, mikor haladása során letért az úttestről és az úttal párhuzamosan futó patakmederbe sodródott. A baleset következtében a járműben anyagi kár keletkezett.

Ezt már olvasta!?

Biztonságban vannak gyermekeink

Kozmáné Véghelyi Éva és Sándor Ferencné kapott oklevelet kiemelkedő munkájáért a Védőnők napja rendezvényén Veszprémben.

Csúcstechnológiákra épülő növénytudományi központ létesül Keszthelyen

Csúcstechnológiákra épülő növénytudományi tudás- és szolgáltató központ K+F infrastruktúrájának fejlesztésére nyert támogatást a Pannon Egyetem keszthelyi kampusza.

Az év első két hónapjában több mint duplájára, 6-ról 13-ra nőtt a vasúti-közúti átjárókban történt balesetek száma a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

Balesettel indult a vasárnap

Három jármű ütközött Herend és Városlőd között a 8-as számú főúton.

Elkezdődött az Auer Fesztivál

Az Auer trió koncertjével elkezdődött a III. Auer Fesztivál.

Na-Bed