Ittasan vezetett, kidöntötte a villanyoszlopot

Írta:  8200 Veszprém január 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az új év első órájában történt a baleset. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Kamond belterületén személygépkocsijával közlekedett egy férfi 2018. január 1-jén 1 óra körül. Haladása során egy erősen balra ívelő útkanyarulatban ismeretlen okból lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt mintavételre előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Pápa külterületén közlekedett tehergépkocsijával egy ajkai lakos 2018. január 1-jén hajnalban. Eddig tisztázatlan körülmények között a sofőr a járművét balra kormányozta, mely során a nedves felületű úttesten megcsúszott, és árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szigliget lakott területén kívül közlekedett személygépkocsijával egy nő 2018. január 1-jén délután, mikor haladása során letért az úttestről és az úttal párhuzamosan futó patakmederbe sodródott. A baleset következtében a járműben anyagi kár keletkezett.

Ezt már olvasta!?

Horvát diákok Veszprémben

Horvát cserediákokat fogadott a városházán Porga Gyula polgármester kedden délelőtt.

A munkanélküliség további csökkenését várják az elemzők, miután az év elején a várakozásoknál kedvezőbben alakult a mutató.

Tél a Bakonyban

Az MTI fotósa, Máthé Zoltán a téli Bakonyban sétálgatott fényképezőgépével.

A portugál Salvador Sobral nyerte Amar Pelos Dois című dalával az Eurovíziós Dalfesztivált vasárnapra virradóra Kijevben. Pápai Joci az Origo című számmal, remek szerepléssel a nyolcadik lett.

Bűncselekmény hiányában elutasította az Uber-ügyben költségvetési csalás miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - közölte a NAV az MTI érdeklődésére szombaton.

Na-Bed