Ittasan vezetett, kidöntötte a villanyoszlopot

Írta:  8200 Veszprém január 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az új év első órájában történt a baleset. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Kamond belterületén személygépkocsijával közlekedett egy férfi 2018. január 1-jén 1 óra körül. Haladása során egy erősen balra ívelő útkanyarulatban ismeretlen okból lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt mintavételre előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Pápa külterületén közlekedett tehergépkocsijával egy ajkai lakos 2018. január 1-jén hajnalban. Eddig tisztázatlan körülmények között a sofőr a járművét balra kormányozta, mely során a nedves felületű úttesten megcsúszott, és árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szigliget lakott területén kívül közlekedett személygépkocsijával egy nő 2018. január 1-jén délután, mikor haladása során letért az úttestről és az úttal párhuzamosan futó patakmederbe sodródott. A baleset következtében a járműben anyagi kár keletkezett.

Ezt már olvasta!?

Áprilisban ismét gyorsult a keresetek emelkedése

Áprilisban a bruttó átlagkereset 340 600 forint volt.

Fontos a játszóterek biztonsága

Ebben az évben több mint 300 játszóeszköz esik át újraminősítésen.

Elismerés a gyors elfogásért

Jutalmat kaptak a rendőrök és egy szakgimnáziumi rendőr hallgató.

Na-Bed