A zokniába rejtette a talált pénzt

Írta:  8200 Veszprém január 06 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Piac- és vásárcsarnokban talált pénztárcából tette el a pénzt a "becsületes" megtaláló.

A Veszprémi Piac- és vásárcsarnok területén 2018.01.05-én napközben, egy vásárló elhagyta a pénztárcáját nagyobb mennyiségű készpénzzel együtt. Egy helyi lakos a pénztárcát megtalálta, majd a benne lévő 292.000 Ft-ot kivette és a zoknija talprészébe rejtette. Ezt követően leadta a tárcát a piacfelügyelőnek, aki a jogos tulajdonost értesítette. A sértett, amikor átvette a megtalált tárcát akkor vette észre, hogy nincs benne a készpénze és kihívta a rendőrséget.

A veszprémi rendőrök elszámoltatták B. Jánost, akinek a ruházatátvizsgálása során a zoknijából előkerült a pénz. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetőeljárást.  

Ezt már olvasta!?

E-gázszámla a Főgáztól

Az E-gázszámla egyszerűsíti az ügyintézést és kényelmesebbé teszi a számlák kezelését.

9 milliárd forintos program indul munkásszállások építésére

A támogatás keretében az építési és felújítási, valamint a beruházás célját szolgáló új tárgyi eszközök költségei számolhatók el.

A szabadtéri tüzek megelőzhetők

A folyamatosan enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak, amelyek között a száraz gallyak elégetése is szerepel. 

Hebling Ernő az év rendőre

Hebling Ernő a Bűnügyi Osztály Vagyon- és Gazdaságvédelmi Alosztályának vezetőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett a bűnügy szakterületén.

Csütörtöktől két helikopterrel bővül a Magyar Honvédség flottája - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

Na-Bed