Ittasan hajtott bele az álló kocsisorba

Írta:  8200 Veszprém január 13 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Három vétlen autós is kárt szenvedett a veszprémi elkerülőn. 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. január 12-én délután a Veszprémet elkerülő 830-as úton.

A 82-es számú főút irányából a 8-as számú főút felé közlekedett egy veszprémi férfi az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival, mikor nekiütközött a forgalmi okból álló járműoszlop utolsó gépkocsijának. Az ütközés hatására az utolsó Ford kisteherautó az előtte álló Skoda hátsó részének, amely az előtte álló helyzetben lévő Volvo személyautónak ütközött.

A baleset során a Suzukit vezető R. Zoltán könnyű sérüléseket szenvedett, a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. Az R. Zoltánnal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából és a sérüléseinek ellátása miatt a veszprémi kórházba szállították. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Ingyenes belépés a várban található galériákba

Ingyenes belépést biztosítanak a Művészetek Háza galériáiba azok számára, akik verssel érkeznek április 11-én, ráadásként, a kiállítás élménye mellé olvasnivalóval távozhatnak.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Eltévedt a bakonyi erdőben

Kifogott a Csesznek környéki rengeteg egy budapesti lakoson. 

Az övszimulátort is tesztelhették az autósok

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Veszprémben.

A munkálatoknak 2018-ig kell befejeződniük.

Na-Bed