Ittasan hajtott bele az álló kocsisorba

Írta:  8200 Veszprém január 13 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Három vétlen autós is kárt szenvedett a veszprémi elkerülőn. 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. január 12-én délután a Veszprémet elkerülő 830-as úton.

A 82-es számú főút irányából a 8-as számú főút felé közlekedett egy veszprémi férfi az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival, mikor nekiütközött a forgalmi okból álló járműoszlop utolsó gépkocsijának. Az ütközés hatására az utolsó Ford kisteherautó az előtte álló Skoda hátsó részének, amely az előtte álló helyzetben lévő Volvo személyautónak ütközött.

A baleset során a Suzukit vezető R. Zoltán könnyű sérüléseket szenvedett, a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. Az R. Zoltánnal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából és a sérüléseinek ellátása miatt a veszprémi kórházba szállították. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Hatékony összefogás a rendezett városképért

Több szintű összefogás jött létre a város közterületeinek tisztaságáért, az illegális hulladéklerakás felszámolásáért.

Zirciek vizsgakiállítása az Óváros téren

A Zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti iskola 29 végzős tanulójának vizsgakiállítása látható Veszprémben.

Május 5-én kezdődnek a tavaszi vizsgák

Május 5. és június 30. között a középiskolákban - valamint a 20 fővárosi és a megyei kormányhivatal szervezésében - 1170 vizsgahelyszínen szervezik meg az érettségiket.

A nemzetünk jövője a fiataljainkban rejlik

Középiskolások számára tartottak Honvédelmi Pályaválasztási Napot Veszprémben.

Az interneten is követhető a szakácsverseny döntője. 

Na-Bed