Hat ittas vezetőt fogtak 24 óra alatt Fotó: police.hu

Hat ittas vezetőt fogtak 24 óra alatt

Írta:  8200 Veszprém február 09 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

24 ór alatt hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek Veszprém megye rendőrei, közülük egy balesetet okozott.

Egy férfi közlekedett személygépkocsival Tótvázsony külterületén 2018. február 7-én reggel. Haladása során elvesztette uralmát járműve felett, megcsúszott, majd a menetirány szerinti bal oldali árok partjának ütközött, és az úttesten állt meg. A baleset következtében a járművezető könnyű sérülést szenvedett. Az intézkedés során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt - miután a sérüléseit ellátták – további mintavétel céljából előállították a veszprémi kórházba. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai.

A fenti eseten túl a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a járőrök 2018. február 7-én 0 órától 2018. február 7-én 24 óráig további öt járművezetővel szemben intézkedtek ittas vezetés gyanúja miatt.

Ezt már olvasta!?

Kigyulladt egy motor Balatonkenesénél

A mentés idejére egy sávot lezártak a 71-es számú főúton. 

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton és a 8200.hu közös játékán páros mozi belépőket nyerhetnek.

A Balaton-parti települések közösen készülnek karácsonyra

Advent időszakában egy-egy gyertyát gyújtanak meg négy Balaton-parti településen, emellett lesznek ünnepi koncertek, színházi előadások több tóparti községben a közös ünnepvárás jegyében - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság igazgatója.

Rendkívüli téli időjárási eseményekre készülve tartott gyakorlatot az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a társhatóságokkal.

Nő az érdeklődés az új lakáshitelek iránt

Egyes bankoknál már igényelhető a CSOK, de olyan pénzintézet is van, ahol csak később vezetik be.

Na-Bed