Illusztráció Illusztráció

Két baleset egy nap alatt

Írta:  8200 Veszprém február 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Két kisebb közúti közlekedési baleset is történt a megyében csütörtökön, amelyeknél tűzoltói beavatkozásra volt szükség.

A 73-as főúton Szabadságpuszta térségében két személygépjármű ütközött össze. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik a műszaki mentés során áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben két ember könnyebben megsérült, ezért őket kórházba szállították - közölte a katasztrófavédelem.

Az Ajka külvárosában húzódó Timföldgyári úton egy személygépjármű sodródott le az úttestről, majd csapódott az út menti árokba. Erre a kárhelyszínre az ajkai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentés keretében áramtalanították a járművet, majd annak az árokból történő kiemelésében vettek részt. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A helyszínről mentőszolgálat munkatársai három könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Ezt már olvasta!?

A szorgalmat és a tehetséget támogatják

Négy veszprémi iskola összesen 2 millió forintos támogatásban részesül ebben az évben.

Nem szabad spórolni a gázkészülékek üzembe helyezésekor

Ezzel a szén-monoxid-mérgezés okozta tragédiákat előzhetjük meg.

Múlt és jelen kéz a kézben jár Veszprémben

Porga Gyula polgármester Gizella-díjat adott át Molnár Sándor antikváriusnak, Puskás Péter operatőrnek és Weber János építésznek a városi programsorozat ünnepi estjén szombaton.

1200 milliárd forintos vasútfejlesztést hagyott jóvá a kabinet

A 2022-ig szóló koncepció többek között vasút- és vasúticsomópont-fejlesztést, valamint vasúti szerelvények vásárlását tartalmazza.

Balassagyarmaton és Mátraházán volt szükség erre.

Na-Bed