Illusztráció Illusztráció

Két baleset egy nap alatt

Írta:  8200 Veszprém február 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Két kisebb közúti közlekedési baleset is történt a megyében csütörtökön, amelyeknél tűzoltói beavatkozásra volt szükség.

A 73-as főúton Szabadságpuszta térségében két személygépjármű ütközött össze. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik a műszaki mentés során áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben két ember könnyebben megsérült, ezért őket kórházba szállították - közölte a katasztrófavédelem.

Az Ajka külvárosában húzódó Timföldgyári úton egy személygépjármű sodródott le az úttestről, majd csapódott az út menti árokba. Erre a kárhelyszínre az ajkai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentés keretében áramtalanították a járművet, majd annak az árokból történő kiemelésében vettek részt. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A helyszínről mentőszolgálat munkatársai három könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Ezt már olvasta!?

Szociális dolgozókat díjaztak

Átadták a Hornig-díjakat, amellyel a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi, vagy szociálisan rászorulók támogatását végzők munkáját ismeri el a város.

A világ 190 országában emlékeznek vasárnap a Nemzetközi Vöröskereszt napjára.

Belesétált a rendőrök kezébe

Körözött személyt igazoltattak a veszprémi rendőrök. 

Rendkívüli biztonsági készültség mellett indult újra a vasúti forgalom a szilveszter éjjel lezárt két müncheni pályaudvaron. 

Stadionokból nem lesz termelő tőke

A hazai gazdaság erősödése mögött a jelentős uniós támogatások, valamint a külföldi cégek dinamikus növekedése áll.

Na-Bed