Illusztráció Illusztráció

Két baleset egy nap alatt

Írta:  8200 Veszprém február 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Két kisebb közúti közlekedési baleset is történt a megyében csütörtökön, amelyeknél tűzoltói beavatkozásra volt szükség.

A 73-as főúton Szabadságpuszta térségében két személygépjármű ütközött össze. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik a műszaki mentés során áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben két ember könnyebben megsérült, ezért őket kórházba szállították - közölte a katasztrófavédelem.

Az Ajka külvárosában húzódó Timföldgyári úton egy személygépjármű sodródott le az úttestről, majd csapódott az út menti árokba. Erre a kárhelyszínre az ajkai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentés keretében áramtalanították a járművet, majd annak az árokból történő kiemelésében vettek részt. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A helyszínről mentőszolgálat munkatársai három könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Ezt már olvasta!?

Csőtörés az onkológiai centrum alagsorában

A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Onkológiai Centrum alagsorában csütörtökön, a hajnali órákban csőtörés történt.

Zeneszó az inkubátorok mellett

A te hangodat ismerem program és az azonos nevű alapítvány támogatására a napokban jótékonysági estet rendeztek a Városi Művelődési Központban.

Rendőrségi foglalkozás a fogyatékkal élőknél

A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója és körzeti megbízottja a Göllesz Viktor Fogyatékos Személyek Nappali Intézményébe látogatott el.

17 százalékkal nőtt az álláshirdetések száma a második negyedévben

A feladott hirdetések száma 23 százalékkal emelkedett a szakmunka, 13 százalékkal a fizikai munka és 42 százalékkal bővült az adminisztráció kategóriában.

Videópályázat Veszprémről

15-90 másodperces terjedelemben kell megmutatni a várost a megadott kategóriákban. 

Na-Bed