Lebukott az ittas sofőr

Írta:  8200 Veszprém február 17 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert fogott el, köztük egyet ittas járművezetésen érték tetten, további egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Három személyt állítottak elő, köztük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Veszprém belterületén egy személygépkocsit vezető nemesvámosi férfi esetében alkalmazott alkoholszonda mutatott pozitív értéket 2018. február 16-án. Az 53 éves férfit előállították mintavételre az illetékes rendőrkapitányságra, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Ivott, majd vezetett, később az oldalára borulva parkolt le autójával

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

60 százalékban magyar, 40 százalékban egyetemes történelem

A szerdai történelem érettségin a különböző korszakokban az emberek szociális helyzetét is vizsgáló feladatok kaptak helyet.

A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója 2017. augusztus 23-án ad koncertet a Groupama Arénában.

Beköszönt az ősz

A rossz idő szerencsére nem lesz tartós, csak a hétfőn kell átlendülni, hogy a hétvégén ismét 30°C közeli meleget élvezhessünk. 

Fagypont körül a hőmérséklet

Az éjszakai órákban fokozatosan melegedett a levegő, de csak reggelre érte el a fagypontot, így a lehulló csapadék ónos eső formájában ért talajt.

Na-Bed