Lebukott az ittas sofőr

Írta:  8200 Veszprém február 17 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert fogott el, köztük egyet ittas járművezetésen érték tetten, további egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Három személyt állítottak elő, köztük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Veszprém belterületén egy személygépkocsit vezető nemesvámosi férfi esetében alkalmazott alkoholszonda mutatott pozitív értéket 2018. február 16-án. Az 53 éves férfit előállították mintavételre az illetékes rendőrkapitányságra, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezt már olvasta!?

A teljes munkaidőben foglalkoztatott közfoglalkoztatottak bére 2017. január elsejétől 81 530 forint lesz a jelenlegi 79 155 forint helyett.

Alázatosság, pontosság, szakmaszeretet

Zatkalik Andárs lett idén a Szabad Sajtó Díjas Veszprémben.

Több mint tíz ország zenészei az Utcazene Fesztiválon

A meghívott együttesek mellett a több száz jelentkezőből kiválasztott húsz zenekar is megméretteti magát július 20-23- között Veszprémben.

Demonstrációt hirdet a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) április 17-én vasárnapra - közölte a KASZ szerdán az MTI-vel.

Biztonságban mindenszentek és halottak napján

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít erre az időszakra.

Na-Bed