Megmentették a kihűléstől Fotó: police.hu

Megmentették a kihűléstől

Írta:  8200 Veszprém február 28 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A fagyos időben elesett az utcán és megsérült egy férfi Litéren. Egy autós felfigyelt az úton fekvő emberre, és a rendőrök segítségét kérte. 

Egy állampolgár értesíttette a rendőrséget 2018. február 27-én délután, hogy Litéren a 72-es számú főúton található autóbusz megállóval szemben egy ember mozdulatlanul fekszik a földön.

A járőrök azonnal a helyszínre siettek. A fagyos úton megtalálták a nehezen kommunikáló 52 éves férfit, akin már a kihűlés jelei mutatkoztak.

A segítségre szoruló elmondta a rendőröknek, hogy munkából jött hazafelé, amikor elesett, és beütötte a fejét. A járőrök betakarták és meleg teával kínálták.

Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai a sérült személyt további ellátás és vizsgálatok céljából a veszprémi kórházba szállították.

 

Ezt már olvasta!?

Beismerő vallomást tett a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottja (VIDEÓ)

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását - jelentette be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője hétfői veszprémi sajtótájékoztatóján.

Idén is megrendezik Az egészség útja programot

A jótékonysági előadás bevételét a Csolnoky Ferenc Kórház 1. számú Belgyógyászati Osztálya kapja.

Gázszagot éreztek

Az egyik Óváros téri étterem pincéjében éreztek tartós gázszagot csütörtökön, ezért a katasztrófavédők segítségét kérték.

Itt bizony kerülni kell

Megszűnt az összeköttetés a Haszkovó és a Stromfeld utca között. Csőtörés miatt zártak le teljesen egy rövid útszakaszt a lakótelepen.

Egyre többen akarnak a Pannon Egyetemen tanulni

Országosan mintegy hat százalékkal jelentkeztek többen felsőfokú tanulmányokra idén mint korábban. A veszprémi Pannon Egyetem iránt érdeklődők száma ennél is nagyobb mértékben nőtt.

Na-Bed