Megmentették a kihűléstől Fotó: police.hu

Megmentették a kihűléstől

Írta:  8200 Veszprém február 28 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A fagyos időben elesett az utcán és megsérült egy férfi Litéren. Egy autós felfigyelt az úton fekvő emberre, és a rendőrök segítségét kérte. 

Egy állampolgár értesíttette a rendőrséget 2018. február 27-én délután, hogy Litéren a 72-es számú főúton található autóbusz megállóval szemben egy ember mozdulatlanul fekszik a földön.

A járőrök azonnal a helyszínre siettek. A fagyos úton megtalálták a nehezen kommunikáló 52 éves férfit, akin már a kihűlés jelei mutatkoztak.

A segítségre szoruló elmondta a rendőröknek, hogy munkából jött hazafelé, amikor elesett, és beütötte a fejét. A járőrök betakarták és meleg teával kínálták.

Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai a sérült személyt további ellátás és vizsgálatok céljából a veszprémi kórházba szállították.

 

Ezt már olvasta!?

Játékra 4-7 ezer forintot költenek a magyarok az idén húsvétkor

Játékot, édességet és plüssöket kapnak húsvétkor a magyar gyerekek.

Tömegével érkeznek a kabátok

"Szabadfogas" néven terjedt el az a kezdeményezés a közösségi oldalon, amely rászorulókat segít téli ruházathoz. Veszprémben a Petőfi Színház csatlakozott az önkéntes segítségnyújtáshoz.

Káoszba fullad a boltnyitás?

Hetekkel ezelőtt robbant a hír, hogy Veszprémben nyit új üzletet a Media Markt. Most már a nyitási akciók is ismertek.

A Veszprém megvédte bajnoki címét

A Telekom Veszprém 50-47-es összesítéssel nyert a MOL-Pick Szegeddel szemben, ezzel megnyerte a férfi kézilabda NB I döntőjét.

Betlehemi jászol kiállítás a Szaléziánumban

Profi és amatőr kézművesek egyaránt jelentkeztek A Magyar Kézművességért Alapítvány felhívására.

Na-Bed