Megmentették a kihűléstől Fotó: police.hu

Megmentették a kihűléstől

Írta:  8200 Veszprém február 28 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A fagyos időben elesett az utcán és megsérült egy férfi Litéren. Egy autós felfigyelt az úton fekvő emberre, és a rendőrök segítségét kérte. 

Egy állampolgár értesíttette a rendőrséget 2018. február 27-én délután, hogy Litéren a 72-es számú főúton található autóbusz megállóval szemben egy ember mozdulatlanul fekszik a földön.

A járőrök azonnal a helyszínre siettek. A fagyos úton megtalálták a nehezen kommunikáló 52 éves férfit, akin már a kihűlés jelei mutatkoztak.

A segítségre szoruló elmondta a rendőröknek, hogy munkából jött hazafelé, amikor elesett, és beütötte a fejét. A járőrök betakarták és meleg teával kínálták.

Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai a sérült személyt további ellátás és vizsgálatok céljából a veszprémi kórházba szállították.

 

Ezt már olvasta!?

A nyaralásra is a sportcipőt pakolja el először

Rubint Réka szerint csak magunkra számíthatunk az életben és úgy látja, egyre többen választják az egészséges életmódot Magyarországon.

Teljes útlezárás a 82-esen kedd reggel

Személyi sérüléssel járó baleset történt Eplény közelében kedden a reggeli órákban. 

Kettős győzelemmel négyes döntőben a Veszprém

A Telekom Veszprém 30-25-re nyert a francia Montpellier otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének vasárnapi visszavágóján.

Megkezdődött a turisztikai kerékpárutak táblázása

Az új, egységes arculatú táblák elsőként a Pannonhalma-Veszprém-Balatonfüred és a Fertőd-Keszthely szakaszokon jelennek meg.

Nyugodt legyen az ünnep

A megfelelő biztonsági szabályok betartásával a lakástüzek és az ebből fakadó tragédiák elkerülhetők - figyelmeztet a katasztrófavédelem.

Na-Bed