Ivott, majd vezetett, később az oldalára borulva parkolt le autójával Fotó: police.hu

Ivott, majd vezetett, később az oldalára borulva parkolt le autójával

Írta:  8200 Veszprém március 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc embert állított elő, köztük kettőt ittas járművezetésen értek tetten. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A 8-as számú főúton, Tüskevár irányából Devecser irányába, a somlójenői elágazónál közlekedett egy 55 éves veszprémi férfi az általa vezetett személygépkocsival. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban az autó megcsúszott, letért a menetirányát tekintve bal oldali útpadkára, majd a jármű az úttest melletti füves területen, az oldalára borulva állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredménnyel zárult, így a férfit előállították mintavételre az Ajkai Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A baleset körülményeit pedig szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az Ajkai Rendőrkapitányság.

Ezt már olvasta!?

Eltévedt a bakonyi erdőben

Kifogott a Csesznek környéki rengeteg egy budapesti lakoson. 

Irányítottan léptetik majd át a menekülteket.

Fokozottan figyeljünk a tűzgyújtás szabályaira!

Minden nyáron vannak olyan napok, amikor a kánikulai meleg és a csapadékmentes időjárás következtében fokozott tűzveszély alakul ki hazánkban.

A rendőr is ember

A rendőrök mindennapi életét bemutató fotókiállítás nyílt a városháza aulájában pénteken Életünk az utakon címmel.

Újabb elektromos töltőállomás Veszprémben

Tovább bővült a Veszprémben elérhető elektromos töltőállomások száma, a legújabban a héten adták át a Bagolyvári Parkolóházban.

Na-Bed