Rabolt, elfogták, előzetesbe került

Írta:  8200 Veszprém március 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök előzetes letartóztatásba helyezése mellett folytatnak nyomozást azzal a 29 éves férfival szemben, aki ismerősétől pénzt rabolt.

A rendőrségre 2018. március 6-án késő délután érkezett bejelentés arról, hogy aznap reggel a veszprémi vasútállomás közelében egy férfi ismerősétől készpénzt tulajdonított el. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy reggel 8 óra körül egy általa ismert személy odament hozzá és pénzt követelt tőle. Miután azt önként nem adta át, a támadó a kabátjának zsebét kivágta és abból hatszáz forintot vett el. Ezt követően a férfi a kését fenyegetően a bántalmazott nyakához tartotta és fellökte őt.

A nyomozás adatai szerint a támadó fél órával később már egy vendéglátóhelyen próbált hasonló módszerrel pénzt szerezni egy másik személytől, akitől ezerkétszáz forintot követelt. A veszprémi lakos megrúgta a sértettet, fellökte és fenyegette, azonban pénzhez nem jutott, mert az ott dolgozó alkalmazott közbeavatkozott és véget vetett cselekményének.

A veszprémi járőrök az első sértett által megnevezett személyt felkutatták, majd még aznap este a megyeszékhely belterületén elfogták, előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. március 9-én elrendelt.

A 29 éves helyi férfival szemben rablás bűntett és rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Ezt már olvasta!?

Nem volt bomba a Keleti pályaudvaron

Egy elhagyott csomag okozott fennakadást az állomáson hétfőn délelőtt.

Elindult a nyomozás a szurkoló ellen

Garázdaság miatt indult nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy kézilabda-szurkolóval szemben.

Nem nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma

Február 19-25. között 68 950 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.

A látogatók 28 ország 350 kiállítójának ajánlataiból válogathatnak majd.

A kiskorúakra és az idősekre különösen veszélyes ez a forróság

Hőstresszt, napszúrást és hőgutát is okozhat a hőség.

Na-Bed