A járdán ütötte el a gyalogost Fotó: police.hu

A járdán ütötte el a gyalogost

Írta:  8200 Veszprém március 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 48 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy embert állított elő, köztük hármat ittas járművezetésen értek tetten, további egy személyt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak - közölte a rendőrség. 

Veszprém belterületén közlekedett Suzuki Swift típusú személygépkocsijával egy 43 éves helyi férfi 2018. március 14-én, délután. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve, vezetés közben áthajolt a kocsi kesztyűtartójához, ennek következtében az autóval felhajtott a menetiránya szerinti jobb oldali, szegéllyel elválasztott gyalogjárdára. Járműve elejével elütötte az ott, gyalogosan közlekedő 48 éves, szintén veszprémi sértettet. A személygépkocsi vezetője vészfékezett, majd megállt az autóval. A gyalogos férfi a járdára esett, súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezt már olvasta!?

Bemutatta új termékeit az Apple

Bár az új iPhoneSE kisebb méretű az iPhone6S-nél, technikailag gyakorlatilag ugyanazt nyújtja.

Országszerte több a beteg

Az intenzív ellátást igénylők száma csaknem meguplázódott az előző héthez viszonyítva.

Átszervezik a tömegközlekedést

Jelentősen módosulhat a helyi járatos közlekedés Veszprémben a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság elé került előterjesztés szerint.

Folytatódik a baby boom a Veszprémi Állatkertben

Ezúttal a Csimpánzvilág mindennapjait teszi mozgalmasabbá egy jövevény, ahol egy zászlósfarkú kolobusz látta meg a napvilágot.

Nagyenyedi diákok

A Veszprémi Táncsics Mihály Szakiskola vendégeként a megyeszékhelyre érkezett egy nagyenyedi diákcsoport.

Na-Bed