A járdán ütötte el a gyalogost Fotó: police.hu

A járdán ütötte el a gyalogost

Írta:  8200 Veszprém március 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 48 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy embert állított elő, köztük hármat ittas járművezetésen értek tetten, további egy személyt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak - közölte a rendőrség. 

Veszprém belterületén közlekedett Suzuki Swift típusú személygépkocsijával egy 43 éves helyi férfi 2018. március 14-én, délután. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve, vezetés közben áthajolt a kocsi kesztyűtartójához, ennek következtében az autóval felhajtott a menetiránya szerinti jobb oldali, szegéllyel elválasztott gyalogjárdára. Járműve elejével elütötte az ott, gyalogosan közlekedő 48 éves, szintén veszprémi sértettet. A személygépkocsi vezetője vészfékezett, majd megállt az autóval. A gyalogos férfi a járdára esett, súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezt már olvasta!?

Tűz a harmadikon

Kiégett egy négyemeletes társasház egyik harmadik emeleti lakásának konyhája a veszprémi Ördögárok utcában keddre virradóra.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz a Veszprémi Állatkertbe

Egészséges szibériai kőszáli kecske látta meg a napvilágot az állatkertészek legnagyobb örömére.

Nincs változás a tanítási év hosszában

A tanév 2018. szeptember 3-án, hétfőn kezdődik.

Csökken a gázolaj ára

Csökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik.

Na-Bed