A járdán ütötte el a gyalogost Fotó: police.hu

A járdán ütötte el a gyalogost

Írta:  8200 Veszprém március 15 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 48 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy embert állított elő, köztük hármat ittas járművezetésen értek tetten, további egy személyt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak - közölte a rendőrség. 

Veszprém belterületén közlekedett Suzuki Swift típusú személygépkocsijával egy 43 éves helyi férfi 2018. március 14-én, délután. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve, vezetés közben áthajolt a kocsi kesztyűtartójához, ennek következtében az autóval felhajtott a menetiránya szerinti jobb oldali, szegéllyel elválasztott gyalogjárdára. Járműve elejével elütötte az ott, gyalogosan közlekedő 48 éves, szintén veszprémi sértettet. A személygépkocsi vezetője vészfékezett, majd megállt az autóval. A gyalogos férfi a járdára esett, súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezt már olvasta!?

Fontos a játszóterek biztonsága

Ebben az évben több mint 300 játszóeszköz esik át újraminősítésen.

Bezárt egy kultikus veszprémi hamburgerező

Semmi flanc, csilivili teríték. Csak a színtiszta hamburger, esetleg hot-dog. Hiányozni fog ez a letisztultság a belváros kínálatából.  

 Áder János szerint a módosítások ellehetetlenítik az ilyen erőművek építését.

Új helyre költözött a műszaki áruház

Összesen 798 négyzetméteren, körülbelül 14 ezer termékkel és több mint 20 szakértő értékesítővel várják az érdeklődőket.

Veszélyesek lehetnek a húzózsinórral ellátott csecsemő- és kisgyermekruhák

Ezt a fogyasztóvédelmi hatóság állapította meg ellenőrzése során. 

Na-Bed