Ittasan ütközött

Írta:  8200 Veszprém április 07 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy parkolóhelyről próbált kiállni Veszprémben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, és négy főt fogott el, köztük hármat ittas járművezetés gyanúja miatt. Tíz embert állítottak elő, köztük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Egy veszprémi lakos egy parkolóhelyről történő kiállás során hátramenetet végzett személygépkocsijával a megyeszékhely belterületén 2018. április 6-án délután, melynek során járműve bal hátsó részével nekiütközött az úttest túloldalán várakozó gépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a járművezetőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás, míg a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Az egyéni vállalkozók is jótékonykodhatnak

Az 1+1 százalékok sorsáról május 22-éig dönthetnek.

A tavalyi volt a legmelegebb év Magyarországon

A felmelegedés a globális melegedésnél is nagyobb mértékű.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium egy sérült magyar nőről tud a nizzai tömeges gázolással összefüggésben.

A hétvégén még alkalmas lesz sportolásra a Balaton jege

Az idei kitűnő jég a hideg mellett annak is köszönhető, hogy nem hullott rá számottevő hó.

Rendezvénysorozat az autizmus világnapjához kapcsolódva

A veszprémi AutiSpektrum Egyesület idén ötödik alkalommal rendez az április 2-i autizmus világnap alkalmából rendezvénysorozatot.

Na-Bed