Ittasan ütközött

Írta:  8200 Veszprém április 07 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy parkolóhelyről próbált kiállni Veszprémben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, és négy főt fogott el, köztük hármat ittas járművezetés gyanúja miatt. Tíz embert állítottak elő, köztük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Egy veszprémi lakos egy parkolóhelyről történő kiállás során hátramenetet végzett személygépkocsijával a megyeszékhely belterületén 2018. április 6-án délután, melynek során járműve bal hátsó részével nekiütközött az úttest túloldalán várakozó gépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a járművezetőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás, míg a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Az Európai Központi Bank (EKB) 0,05 százalékról 0 százalékra csökkentette irányadó kamatát csütörtöki kamatdöntő ülésén.

A következő három évben mintegy 30-35 milliárd forintos hazai támogatást igényel az ágazat.

Paddal törte be az étterem ajtaját

Egy veszprémi étterem hátsó ajtaját tört be az 53 éves férfi vasárnap késő este.

Nagy Attila kapta a Bujtor-emlékgyűrűt

A díjat a színházi háttérdolgozók elismerésére alapított Bujtor István színész-rendező özvegye.

Kamion és kisteherautó ütközött a reggeli órákban

A baleset Veszprém határában történt kedd reggel a 82-es úton. Ketten megsérültek.

Na-Bed