Ittasan ütközött

Írta:  8200 Veszprém április 07 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy parkolóhelyről próbált kiállni Veszprémben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, és négy főt fogott el, köztük hármat ittas járművezetés gyanúja miatt. Tíz embert állítottak elő, köztük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Egy veszprémi lakos egy parkolóhelyről történő kiállás során hátramenetet végzett személygépkocsijával a megyeszékhely belterületén 2018. április 6-án délután, melynek során járműve bal hátsó részével nekiütközött az úttest túloldalán várakozó gépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a járművezetőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás, míg a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Másodszor nyerték meg a magyar légimentők a 20. alkalommal megrendezett Rallye Rejviz mentőversenyt Csehországban.

Jelentős megtakarítást eredményez a felújítás

A Csolnoky Ferenc Kórház mintegy 204 millió forint támogatást nyert korszerű villamosenergia termelő napelem rendszer telepítésére.

Életveszélyes állapotban van az egyik sérült

A várpalotai hintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt.

Baleset Veszprém határában

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Veszprémben.

Lezárult az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. elnevezésű országos Adventi Pénzadománygyűjtése.

Na-Bed